Στο final 8
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Εφήβων προκρίθηκε η Δράμα ‘86
Την πρόκριση στο final 8 κατέκτησαν τα Δραμινα παιδιά της Δράμα ’86, καθώς πήραν την πρώτη θέση απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ζαφειράκη Νάουσας, και Εθνικό Κοζάνης. Τα παιδιά θα βρίσκονται στο final 8 που θα γίνει στην Βέροια 23-26/4/2025 αμέσως μετά το Πάσχα και οι παίκτες με τους προπονητές τους φαίνεται ότι θα περάσουν τις γιορτές στο γήπεδο ώστε να είναι πανέτοιμοι για την καλύτερη δυνατή πορεία.
Η Δράμα πέτυχε δύο σημαντικές νίκες στην Θεσσαλονίκη επί της Νάουσας 42-28 και της Κοζάνης 39-28 πραγματοποιώντας παράλληλα πολύ καλές εμφανίσεις.
Η σύνθεση των Δραμινών: Ηλιάδης, Τσιλης, Μεσσίνης, Ζαχαρόπουλος, Χρηστίδης, Χιλιωτης, Γκούμας, Μποσκουψίου, Λογοθέτης, Βασλης, Παναγιωτίδης, Νότας, Πιτσίκογλου, Ιωαννίδης, Λαζαρίδης, Κωτουλας, Γεωργιάδης με προπονητές τους Πολύδωρο – Βαλαβάνη.