Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ

Γενικά τις πρωινές ώρες σήμερα, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε αρκετές νεφώσεις κατά περιόδους. Πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Η θερμοκρασία σε καλά επίπεδα. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ. Αλλαγή του καιρού αύριο Πέμπτη με παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις. ενώ από το μεσημέρι αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές ή καταιγίδες που θα επικρατήσουν μέχρι αργά τις πρώτες βραδινές ώρες. Συννεφιά το υπόλοιπο βράδυ, αλλά συννεφιά και από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Παροδική ηλιοφάνεια προς το μεσημέρι και αραιές νεφώσεις το βράδυ. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις το πρωί του Σαββάτου και άνοδος της θερμοκρασίας. Καλός ο καιρός το βράδυ. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια το πρωί της Κυριακής και καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 16ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 17ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 58% – 38% – 57%. Άνεμοι Α το πρωί 2 μπφ., Α το  μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Παροδική ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου και αρκετές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης το μεσημέρι και το απόγευμα. Νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Νεφώσεις το πρωί της Πέμπτης αύριο, ενώ προς το μεσημέρι αναμένονται βροχές και καταιγίδες με κατά περιόδους και κατά τόπους έντονα φαινόμενα που θα επικρατήσουν μέχρι και αργά το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή, ενώ θα έχουμε βελτίωση με ηλιοφάνεια τις απογευματινές ώρες. Γενικά ηλιοφάνεια το Σάββατο.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 11ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 16ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 10ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 58% – 42% – 65%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Παροδική ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, ενώ προς το μεσημέρι αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία σε καλά για την εποχή επίπεδα.  Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αύριο Πέμπτη στην περιοχή, με αρκετές νεφώσεις από το πρωί, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βροχές και καταιγίδες με κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα. Πιθανότητα μεγάλου ύψους βροχής τις πρώτες βραδινές ώρες. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις το πρωί της Παρασκευής, ενώ γενικά συννεφιασμένος ο καιρός το Σάββατο.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 14ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 16ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 64% – 42% – 69%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 4 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.