Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός ο καιρός σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Λίγες νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες. Καθαρός καιρός το βράδυ. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Σάββατο στην περιοχή, με άνοδο της θερμοκρασίας. Λίγες νεφώσεις αργά τα απόγευμα που θα επικρατήσουν το υπόλοιπο βράδυ. Αρκετή συννεφιά από το πρωί της Κυριακής με παροδική ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας και συννεφιά το βράδυ. Ηλιοφάνεια το πρωί της Δευτέρας και  νέα άνοδος της θερμοκρασίας. Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι και το απόγευμα. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και νέα άνοδο της θερμοκρασίας την Τρίτη.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 64% – 42% – 61%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις σήμερα στο Νευροκόπι. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Καθαρός ο καιρός το βράδυ. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας αύριο Σάββατο στην περιοχή και λίγες αραιές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες της Κυριακής με αρκετές νεφώσεις το μεσημέρι και ασθενείς βροχοπτώσεις. Σε καλά επίπεδα η θερμοκρασία. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός τη Δευτέρα, με ηλιοφάνεια το πρωί και νεφώσεις με ασθενείς βροχοπτώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Ηλιοφάνεια την Τρίτη.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 13ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 77% – 46% – 70%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 3 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και γενικά καθαρός καιρός το βράδυ. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αύριο Σάββατο και νέα άνοδος της θερμοκρασίας. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Ηλιοφάνεια το πρωί της Κυριακής, λίγες νεφώσεις με ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και βελτίωση καιρού το απόγευμα. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τη Δευτέρα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 12ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 14ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 12ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 77% – 46% – 70%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.