Home > Νέα > Παρουσίαση τοπικών προϊόντων της Δράμας στην Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης

Παρουσίαση τοπικών προϊόντων της Δράμας στην Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης

Από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας

Παρουσίαση τοπικών

προϊόντων της Δράμας

στην Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης

 

Διήμερη εκδήλωση προβολής τοπικών προϊόντων της Δράμας, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, στην Αγορά Μοδιάνο της Θεσσσαλονίκης, την οποία διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του πρότζεκτ «Η Γη του Διονύσου», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Δράμας «Συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και τη κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό» και στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας της Δράμας, αναδεικνύοντας κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής μας.

Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, στόχος είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η στήριξη των παραγωγών της Δράμας που τους δίνεται η δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους, να γνωρίσουν νέους πελάτες και να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους. Επιπλέον, συμβάλλει στην ανάδειξη της Δράμας ως γαστρονομικού προορισμού, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις και εμπειρίες στους επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα μοναδικά προϊόντα της Δράμας μέσα από γευσιγνωσίες και live cooking events.