Home > Νέα > Παρουσίαση του έργου LIFE Arcprom στο Παρανέστι Δράμας Η συνύπαρξη της καφέ αρκούδας και του ανθρώπου σε τρία Εθνικά Πάρκα Πρέσπες – Β. Πίνδος – Οροσειρά Ροδόπης

Παρουσίαση του έργου LIFE Arcprom στο Παρανέστι Δράμας Η συνύπαρξη της καφέ αρκούδας και του ανθρώπου σε τρία Εθνικά Πάρκα Πρέσπες – Β. Πίνδος – Οροσειρά Ροδόπης

Παρουσίαση του έργου LIFE Arcprom στο Παρανέστι Δράμας

Η συνύπαρξη της καφέ αρκούδας

και του ανθρώπου σε τρία Εθνικά Πάρκα

Πρέσπες – Β. Πίνδος – Οροσειρά Ροδόπης

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνεται εκδήλωση παρουσίασης του έργου LIFE Arcprom, το οποίο έχει σαν στόχο την βελτίωση των όρων συνύπαρξης της καφέ αρκούδας και του ανθρώπου σε τρία Εθνικά Πάρκα της Ελλάδας (Πρεσπών, Β. Πίνδου, Οροσειράς Ροδόπης) και σε ένα της Ιταλίας (Majella).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 19:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κάτω Θόλου, στο Παρανέστι Δράμας.

Στην εκδήλωση θα υπάρξει ένας απολογισμός των μέχρι σήμερα παρεμβάσεων που έγιναν στο πλαίσιο του έργου και θα παρουσιαστούν οι επόμενες δράσεις.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Σπύρος Ψαρούδας, Συντονιστής του έργου LIFE Arcprom, Διευθυντής Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Καλλιστώ.