Home > Νέα > Δωρεά του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής στη Δομή Φιλοξενίας Μεταναστών Ν. Δράμας

Δωρεά του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής στη Δομή Φιλοξενίας Μεταναστών Ν. Δράμας

Δωρεά του Φιλανθρωπικού Σωματείου

Χωριστής στη Δομή Φιλοξενίας

Μεταναστών Ν. Δράμας

 

 

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση για την υποστήριξη του ευάλωτου πληθυσμού της πόλης, συνεργάζεται με τη Διοίκηση της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών Νομού Δράμας για την κάλυψη μέρους των αναγκών του προσφυγικού πληθυσμού. Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των φιλοξενουμένων οικογενειών, την Δευτέρα 27 Μαΐου πρόσφερε στην Δομή Δράμας την παρακάτω δωρεά:

Σε ψωμιά, τρόφιμα και 19 κιβώτια με ( ρουχισμό, υποδήματα, βρεφικά είδη) και συγκεκριμένα: Ψωμιά και αρτοσκευάσματα σύνολο 82 τεμάχια, προσφορά της Εταιρείας Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.. Κασέρια 50 κούτες, σύνολο 80 κιλά προσφορά της Εταιρείας ARIVIA S.A. Βιομηχανικό Πάρκο Προσοτσάνη Δράμας. Τρία (3) κιβώτια με καλοκαιρινές σαγιονάρες, (ανδρικές, γυναικείες, παιδικά παντοφλάκια). Σύνολο 105 ζευγάρια. Δωρεά της Εταιρείας MOD Κατάστημα Ενδυμάτων, Παραλία Οφρυνίου Καβαλάς.

Ένα κιβώτιο με 100 τμχ σφουγγάρια μπάνιου. Ένα κιβώτιο με παιδικά καπελάκια και σχολικά είδη. Δέκα τέσσερα κιβώτια με ρουχισμό (βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά).

Τα είδη της Δωρεάς παραδόθηκαν σε υπεύθυνο της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών με πλήρη ασφάλεια λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η πρόεδρος κα. Τσάνα Μαρία τονίζει, ότι ο φορέας αναγνωρίζει την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής μας συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε και μετά την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρώνονται στο να μοιράζονται την εμπειρία τους, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.