Home > Νέα > Το διακύβευμα δεν είναι απλά και μόνο ένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά η ίδια η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Στη Δράμα ο πρ. υπουργός και νυν περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς

Το διακύβευμα δεν είναι απλά και μόνο ένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά η ίδια η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Στη Δράμα ο πρ. υπουργός και νυν περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς

Το διακύβευμα δεν είναι απλά και

μόνο ένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά

η ίδια η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Στη Δράμα ο πρ. υπουργός και νυν περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς

 

 

Του Θανάση Πολυμένη

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα και μετείχε σε σύσκεψη.

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε βόλτα στην αγορά της Δράμας και αργότερα επισκέφθηκε το Νικηφόρο και το Νευροκόπι.

Σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε κατά καιρούς με όλους εκείνους τους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους ξεχωριστό αγώνα για την περιοχή» και συμπλήρωσε: «Οι φίλοι μας, τα  παλιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι αυτοδιοικητικοί, τα μέλη του Επιμελητηρίου, αντιλαμβανόμαστε τη σημαντικότητα των Ευρωεκλογών. Γιατί, το διακύβευμα δεν είναι απλά και μόνο ένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά η ίδια η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι, «όπου γυρίσουμε, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Δήμο, σε κάθε περιοχή σε όλη τη χώρα, θα δείτε μικρά και μεγάλα έργα, τα οποία σηματοδοτούν τις χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά, πέρα από το οικονομικό κομμάτι, η Ευρώπη για όλους εμάς, είναι αρχές, είναι αξίες, είναι η ίδια η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας. Την Κυριακή, δεν θα κριθεί τίποτα άλλο, παρά η θέση της πατρίδας μας στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Δράμα, σημείωσε: «Έρχομαι στην αγαπημένη Δράμα,  με ιδιαίτερη χαρά, γιατί πάνω απ’ όλα έχω φίλους, ανεξάρτητα από πιο μετερίζι υπηρετεί ο καθένας, παραμένει βαθιά ανθρώπινη η σχέση μας και διαρκής και αμοιβαία και κρατάει στο χρόνο».

Ερωτώμενος από τον «Π.Τ.» για ποιο λόγο επισκέπτεται το Νικηφόρο και το Νευροκόπι, τόνισε: «Εγώ βρίσκομαι με εκείνους τους ανθρώπους που κατά καιρούς έχουμε μοιραστεί αγωνίες, ανησυχίες, τους ανθρώπους που κρατάνε ψηλά τα ζητήματα της καθημερινότητας στην τόσο ακριτική περιοχή, με τους φίλους μας υλοτόμους, εθνοφύλακες που είναι παιδιά της κοινωνίας που έχουν επιλέξει να ζουν με τις οικογένειές τους κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα τους τιμώ πάντα κάθε φορά που θα έρχομαι στην περιοχή. Η μεταξύ μας σχέση με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Δεν είναι κομματικά, δεν είναι παραταξιακά, υπάρχουν και ανθρώπινες σχέσεις και αυτές δοκιμάζονται μέσα στο χρόνο».

Με δήλωσή του ο βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης, σημείωσε: «Στα δύσκολα, προσφεύγουμε σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα της βοήθειας προς εμάς, προς τη Δράμα». Τόνισε ακόμα ότι, «πολλές φορές ως κυβερνητικός βουλευτής έχω προσφύγει και τυγχάνω της βοήθειάς του και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί στα ζητήματα που έχει μια συνευθύνη με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και μπορεί να συνδράμει και στον τόπο μας και το κάνει μέχρι στιγμής. Θεωρώ θετικό ότι, άνθρωποι που έχουν μια καλή σχέση και την θέληση για βοήθεια στον τόπο μας, θα συνεχίσω – ας μου επιτραπεί η έκφραση – να την εκμεταλλεύομαι για το καλό του τόπου».