Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλοκαιρία και σήμερα στην περιοχή με υψηλές θερμοκρασίες

ΔΡΑΜΑ – Καλοκαιρία και σήμερα στην περιοχή με υψηλές θερμοκρασίες

ΔΡΑΜΑ – Καλοκαιρία και σήμερα στην περιοχή με υψηλές θερμοκρασίες

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, όπως και το βράδυ. Αλλαγή του καιρού αναμένεται για αύριο Τετάρτη, καθώς από το πρωί θα έχουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες προς το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα μας δώσουν βροχές με πιθανές καταιγίδες. Προειδοποίηση για υψηλές ποσότητες βροχές το απόγευμα στην περιοχή. Πτώση της θερμοκρασίας στους 30ο C. Βελτίωση του καιρού πριν από το βράδυ και καθαρός ο καιρός στη συνέχεια. Καλύτερος ο καιρός την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και γενικά καλές θερμοκρασίες για την εποχή, καθώς ο υδράργυρος θα παραμείνει στους 28ο C. Ηλιοφάνεια την Παρασκευή και νέα άνοδος της θερμοκρασίας στους 32ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 22ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 33ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 26ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 23ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 40% – 23% – 34%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός καιρός τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως το απόγευμα. Από τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένονται βροχές με καταιγίδες και γενικά έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι τις πρωινές ώρες, αλλά και συνεχόμενα και αύριο Τετάρτη. Πτώση της θερμοκρασίας στους 26ο C. Έντονα καιρικά φαινόμενα κατά την Τετάρτη σποραδικά και μεγάλα ύψη βροχής αποσπασματικά. Βελτίωση του καιρού το βράδυ της Τετάρτης. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ από το μεσημέρι αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις. Ηλιοφάνεια την Παρασκευή.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 22ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 32ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 44% – 27% – 46%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 4 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Πτώση της θερμοκρασίας στους 27ο C αύριο Τετάρτη στην περιοχή, με αρκετές νεφώσεις από το πρωί και βροχές ή καταιγίδες πριν από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα. Προειδοποίηση για μεγάλα ύψη βροχής το απόγευμα. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα και λίγες νεφώσεις το βράδυ. Ηλιοφάνεια από το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή ενώ ασθενή βροχόπτωση θα έχουμε το μεσημέρι και το απόγευμα. Άμεση βελτίωση του καιρού.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 25ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 33ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 24ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 21ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 41% – 29% – 48%. Άνεμοι Ν το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 4 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.