Home > Αθλητικά > Με 26 μετάλλια στις αποσκευές του  επέστρεψε ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας Τέταρτη  θέση στη γενική βαθμολογία με 236 βαθμούς

Με 26 μετάλλια στις αποσκευές του  επέστρεψε ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας Τέταρτη  θέση στη γενική βαθμολογία με 236 βαθμούς

Περιφερειακό πρωτάθλημα κολύμβησης Α.Μ.Θ

Με 26 μετάλλια στις αποσκευές του

 επέστρεψε ο Κολυμβητικός

Όμιλος Δράμας

Τέταρτη  θέση στη γενική βαθμολογία με 236 βαθμούς

 

Ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και  Θράκης που αποτελούσε ταυτόχρονα και την 1η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετείχε με 12 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους: Θεολογούδη Αναστασία, Τάσκο Δημήτριο, Τερνεκτσή Θανάση, Χατζηπαναγιώτου Βαγγέλη, Βασδέκη Δημήτρη, Κολόζο Μάριο, Τσάννη Στυλιανό, Κοκκίνη Μανώλη, Συμεωνίδη Κωνσταντίνο, Τσίλη Έκτορα, Τσιόκα Ραφαέλα και Τοκμακτσή Κωνσταντίνα. Η παρουσία όλων των παιδιών ήταν εξαιρετική, καθώς ο σύλλογος κατέλαβε την 4η θέση στη βαθμολογία με 236β. ενώ ο απολογισμός ήταν 26 μετάλλια και συγκεκριμένα,  9 χρυσά, 9 ασημένια και 8 χάλκινα.

«Σε μια ακόμη διοργάνωση ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι παραμένει η κυρίαρχη δύναμη στην κολύμβηση της Δράμας και ένα υπολογίσιμο μέγεθος στην Περιφέρεια παρόλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και 4 χρόνια. Οι επιτυχίες ανήκουν στα παιδιά, στους προπονητές τους, στη διοίκηση και στους γονείς!  Όλοι βάζουν ένα λιθαράκι προκειμένου ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας να καταφέρνει να πρωταγωνιστεί ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες.  Επόμενη στάση τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών που θα διεξαχθούν σε Ιωάννινα και Αθήνα και που φυσικά θα είμαστε παρόντες ΚΑΙ εκεί» τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου.