Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Μέχρι και 39ο C – 40ο C σήμερα στην περιοχή με πλήρη ηλιοφάνεια

ΔΡΑΜΑ – Μέχρι και 39ο C – 40ο C σήμερα στην περιοχή με πλήρη ηλιοφάνεια

Μέχρι και 39ο C – 40ο C σήμερα στην περιοχή με πλήρη ηλιοφάνεια

ΔΡΑΜΑ

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα, καθώς όλος ο Νομός Δράμας έχει ενταχθεί στη ζώνη υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιές. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η κυκλοφορία ατόμων και οχημάτων σε δασικές περιοχές.

Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα στους 39ο C, στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και γενικά καθαρός ο καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο με ηλιοφάνεια και νέα άνοδο της θερμοκρασίας στους 40ο C. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες της Παρασκευής και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στους 37ο C, με ενδεχόμενο βροχής και καταιγίδων το μεσημέρι και το απόγευμα στην περιοχή. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν πριν από το βράδυ. Ιδιαίτερα προσοχή χρειάζεται καθώς θα έχουμε μεγάλο ύψος βροχής. Ηλιοφάνεια το πρωί του Σαββάτου με τη θερμοκρασία να παραμένει στους 36ο C. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα και περισσότερες το βράδυ. Πιθανή ασθενή βροχόπτωση το απόγευμα. Πιθανότητα βροχής και καταιγίδων πριν από το μεσημέρι της Κυριακής και το απόγευμα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 23ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 39ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 30ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 26ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 30% – 17% – 37%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 38ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο επίσης στην περιοχή με τον υδράργυρο να παραμένει στους 38ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και καθαρός καιρός το βράδυ. Ηλιοφάνεια το πρωί της, ενώ για το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και το Σάββατο όπως και την Κυριακή, με ηλιοφάνεια το πρωί και βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 21ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 38ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 29ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 23ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 33% – 32% – 29%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με το θερμόμετρο να δείχνει 37ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και καθαρός καιρός το βράδυ.  Ηλιοφάνεια αναμένεται επίσης αύριο στην περιοχή και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός το πρωί της Παρασκευής με ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές με πιθανές καταιγίδες. Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι του 29ο C. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο καιρός και το Σάββατο με ηλιοφάνεια το πρωί και νεφώσεις και βροχές το απόγευμα μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 24ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 37ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 27ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 23ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 30% – 18% – 25%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., ΒΑ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 3 μπφ.