Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα που θα κυμανθεί στους 33ο C και σε ικανοποιητικά επίπεδα. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.  Ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις θα έχουμε και αύριο Πέμπτη σν περιοχή με τον υδράργυρο να παραμένει στους 33ο C. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται την Παρασκευή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στους 35ο C και γενικά καλός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις από το πρωί του Σαββάτου, ενώ θα έχουμε νέα άνοδο της θερμοκρασίας στους 37ο C. Πιθανές βροχοπτώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 21ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 33ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 24ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 21ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 39% – 18% – 40%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με την θερμοκρασία να βρίσκεται στους 32ο C. Καθαρός ο καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις, αύριο Πέμπτη στην περιοχή και καθαρός τις βραδινές ώρες, όπως και την Παρασκευή όπου αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ηλιοφάνεια το πρωί του Σαββάτου με άνοδο της θερμοκρασίας στους 37ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 19ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 32ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 43% – 27% – 40%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναμένονται σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να παραμένει γενικά σε ικανοποιητικά επίπεδα στους 33ο C. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται και για αύριο Πέμπτη, όπως και την Παρασκευή όπου θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας στους 35ο C και στους 436ο C το Σάββατο. Βροχές αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 20ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 33ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 24ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 36% – 21% – 44%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.