Home > Αθλητικά > Δάντζερας στον «Π.Τ.»: «Η Δόξα Δράμας θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της» Με αισιοδοξία και στόχο τον πρωταθλητισμό η πρώτη προπόνηση της Δόξας Δράμας

Δάντζερας στον «Π.Τ.»: «Η Δόξα Δράμας θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της» Με αισιοδοξία και στόχο τον πρωταθλητισμό η πρώτη προπόνηση της Δόξας Δράμας

Με αισιοδοξία και στόχο

τον πρωταθλητισμό η πρώτη

προπόνηση της Δόξας Δράμας

Δάντζερας στον «Π.Τ.»: «Η Δόξα Δράμας θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της»

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Το 2024 είναι μία χρονιά ορόσημο για την ιστορία της Δόξας Δράμας, καθώς οι Μαυραετοί στο τέλος της σεζόν υποβιβάστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και  θα αγωνίζονται πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η ιστορία της Δόξας γράφτηκε με μαύρα γράμματα και μέσα από τις στάχτες της θέλει να να αναγεννηθεί, ενώ πλέον προσδοκά καλύτερες μέρες όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του ΓΣ  στον Π.Τ.

Με το σύνθημα «ξεκινάμε από την αρχή, ξεκινάμε από τις στάχτες μας», ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ιωάννης Δάντζερας  βάζει τις βάσεις με την οικογένεια Καλλινικίδη και αρωγό τον κόσμο, ώστε η Δόξα Δράμας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στις μεγάλες κατηγορίες.

Το καινούργιο ξεκίνημα θα στηριχθεί στα Δραμινα παιδιά,  στα επόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της Δόξας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δάντζερας.

Αναμφισβήτητα η Δόξα ηττήθηκε, ας μην γελιόμαστε. Ευχόμαστε απλώς, αυτή η ήττα στην μακρόχρονη ιστορία της Δόξας, να είναι η «τελευταία», καθώς πλέον πρέπει να δείξει χαρακτήρα, δύναμη και ορμή, ώστε στο τέλος της χρονιάς να βρεθεί σε πρώτη φάση στην Γ’ Εθνική.

Απολογισμός επιβάλλεται να γίνει από όλους, όμως παράλληλα, η Δόξα πρέπει να προχωρήσει. Ας μην ξεχνάμε στα 106 και πλέον χρόνια της ιστορίας της, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που έδωσαν μάχη, που πάλεψαν για την φανέλα και όλους αυτούς που έφτασαν την ομάδα να πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική.

Η  φανέλα της Δόξας έχει ιστορία, είναι βαριά. «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται όμως να σηκωθείς»  και αυτή τη στιγμή αυτό οφείλει να κάνει η Δόξα Δράμας. Η  χρονιά δεν θα είναι εύκολη και η επιστροφή της Δόξας στην κατηγορίες θα έχει κυριολεκτικά και μεταφορικά αποτυχίες, ένταση, όμως όλοι ελπίζουμε σ’ ένα αίσιο τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο βάρος στην αφετηρία της νέας της πορείας, θα πέσει στις πλάτες των ποδοσφαιριστών. Δεν θα είναι μια εύκολη αρχή, όμως όλοι θα πρέπει να παίξουν για την φανέλα, για την Δόξα. Παλιοί και νέοι πρέπει να αντέξουν την πίεση, τον κόσμο, καθώς η Δόξα σε αυτήν την κατηγορία είναι συνώνυμο του πρωταθλητισμού.

«Ο στόχος που τέθηκε από την Διοικούσα Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι η άμεση επάνοδος στις εθνικές κατηγορίες, με την ομάδα να στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε ικανούς Δραμινούς ποδοσφαιριστές. Ζητάμε από τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας, τόσο να στηρίξει ολόψυχα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, με την παρουσία του όπου θα αγωνίζεται η Δόξα μας, όσο και την ενεργή συμμετοχή στις πρωτοβουλίες μας για να γίνει ο Σύλλογος πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα» αναφέρουν οι άνθρωποι της Δόξα Δράμας.

Σε δηλώσεις του στον «Π.Τ.» ο Πρόεδρος του Γ.Σ.  Δόξας Δράμας, Ιωάννης Δάντζερας τόνισε: «Είναι μια καινούργια χρονιά, ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, ξεκίνημα σε πρωτόγνωρα για την Δόξα μέρη, ως κατηγορία,  αλλά ελπίζουμε να είναι μία αρχή, η οποία θα οδηγήσει πάρα πολύ ψηλά.

Η ανάληψη της διοίκησης της Δόξας Δράμας δε μας γεμίζει άγχος, αλλά ευθύνη, γιατί όταν αναλαμβάνεις από την αρχή κάποια πράγματα έχεις μεγάλες ευθύνες και πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ για να πετύχεις τους στόχους. Θα πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει και εκεί που ανήκει και αυτό θέλει δουλειά από όλους, όμως θα κάνουμε τη Δόξα μεγάλη και να πετάξει ο Αετός μας. Τα πάντα αναγεννιούνται  από τις στάχτες τους και η Δόξα είναι φοίνικας που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και  εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά υγεία σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές τους, ένα καλό πρωτάθλημα, και ελπίζω στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».