Home > νέα > Πρόταση επιδότησης ενεργειακής αναβάθμισης για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας-Από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Πρόταση επιδότησης ενεργειακής αναβάθμισης για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας-Από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Πρόταση επιδότησης ενεργειακής

αναβάθμισης για το Παράρτημα

Προστασίας Παιδιού Δράμας

 

 

ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ του έδωσε με συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για την ενεργειακή αναβάθμιση τριών δομών του, στη Δράμα, στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή.
Στη συνεδρίαση που έγινε στα μέσα Ιουλίου, το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, προχώρησε στην προετοιμασία του φακέλου για την πρόταση επιδότησης μέσω το προγράμματος «ΗΛΕΚΤΡΑ» της Περιφέρειας ΑΜΘ, ώστε να προχωρήσει στην ενεργειακή αναβάθμιση τριών κτιριακών συγκροτημάτων.

Το ένα είναι απ’ αυτά είναι το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας, το δεύτερο είναι το Ατόμων με Αναπηρίας Ξάνθης και το τρίτο είναι το Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

Το κόστος της προετοιμασίας του φακέλου της πρότασης ανατίθεται σε ιδιωτική εταιρεία και αγγίζει το ποσό των 36.704 ευρώ.