Home > νέα > Αυλαία σήμερα για το Dramaica στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας Με γνωστά ονόματα και τοπικά μουσικά συγκροτήματα κάθε μέρα

Αυλαία σήμερα για το Dramaica στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας Με γνωστά ονόματα και τοπικά μουσικά συγκροτήματα κάθε μέρα

Από 20 έως 23 Αυγούστου

Αυλαία σήμερα για το Dramaica

στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας

Με γνωστά ονόματα και τοπικά μουσικά συγκροτήματα κάθε μέρα

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 20 Αυγούστου ανοίγει η αυλαία του μεγάλου μουσικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Δράμας, το Dramaica Youth Festival 2024, που θα διαρκέσει για τέσσερις ημέρες, από 20 έως και 23 Αυγούστου.

Ο χώρος διεξαγωγής του Dramaica είναι όπως πάντα τα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας, ενώ από τα γνωστό ονόματα που θα ακούσουμε, είναι αυτά του Αλέξανδρου Κεβόπου και Αφρόκρεμα, Ecstasy, Αναστάσιου Ράμου, 7ψυχες Νότες, Prestige – The bandk, The Music Box, Noisy Puppets, FOURQUATERS.

Η ώρα έναρξης είναι καθημερινά στις 20.30 το βράδυ.

Το Dramaica με το πέρασμα των χρόνων, έχει γίνει ένας πολύ γνωστός και σημαντικός πολιτιστικός θεσμός σε όλη την Ελλάδα, ενώ πέρα από τα όποια γνωστά ονόματα, δίνει το … μουσικό βήμα και σε τοπικά μουσικά συγκροτήματα της Δράμας, αλλά και των όμορφων Νομών.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, στις 20 Αυγούστου θα έχουμε μουσική συναυλία με το καλλιτεχνικό σχήμα Αλέξανδρος Κεβόπουλος και Αφρόκρεμα, ενώ στις 21 Αυγούστου, μουσική συναυλία με τον καλλιτέχνη Αναστάσιο Ράμμο, σε μια εμφάνιση για τουλάχιστον  δύο ώρες.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στο πρώτο μέρος έχει προγραμματιστεί εμφάνιση του μουσικού σχήματα «Γκρουπ Prestige» στο Dramaica, και στο δεύτερο μέρος το μουσικό συγκρότημα Music Box διάρκειας 1,5 ώρας.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα παρουσιαστεί μουσική συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Noisy Puppets.

Καθημερινά από 20 έως 23 Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Dramaica, τοπικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα της Δράμας και άλλων Νομών θα πλαισιώνουν την εκδήλωση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός αγγίζει τις 29.702 ευρώ μαζί με τις υπηρεσίες φύλαξης (399 ευρώ), τα τυπογραφικά (3.621 ευρώ) και την προβολή διαφήμιση (807 ευρώ). Από το πιο πάνω ποσό τα 24.875 ευρώ δίνονται για τις πέντε μουσικές συναυλίες: (Αλέξανδρος Κεβόπουλος και Αφρόκρεμα), (Αναστάσιο Ράμμο), (GROUP PRESTIGE), (Music Box) και (Noisy Puppets).