Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Άστατος καιρός με έντονα σποραδικά και κατά τόπους καιρικά φαινόμενα

ΔΡΑΜΑ – Άστατος καιρός με έντονα σποραδικά και κατά τόπους καιρικά φαινόμενα

ΔΡΑΜΑ – Άστατος καιρός με έντονα σποραδικά και κατά τόπους καιρικά φαινόμενα

ΔΡΑΜΑ

Γενικά συννεφιασμένος και άστατος ο καιρός σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά, όπως και στα ορεινά. Από το πρωί, αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις ή έντονες καταιγίδες σποραδικά και κατά τόπους, ενώ περιοδικά θα έχουμε και παροδική ηλιοφάνεια. Στα πεδινά αναμένονται νεφώσεις και ασθενή βροχόπτωση περιοδικά, ενώ μετά το μεσημέρι πιθανότητα έντονων καιρικών φαινομένων με καταιγίδες και δυνατό αέρα. Έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα και γενικά καλός καιρός με αραιές νεφώσεις το βράδυ. Για αύριο Πέμπτη, επανερχόμαστε στην ηλιοφάνεια και την άνοδο της θερμοκρασίας  μέχρι και τους 34ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και καλός καιρός το βράδυ. Ηλιοφάνεια αναμένεται επίσης και την Παρασκευή με νέα άνοδο της θερμοκρασίας στους 35ο C και λίγες αραιές νεφώσεις. Καλός ο καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί ο καιρός και το Σάββατο, όπως και το πρωί της Κυριακής. Πιθανή βροχή ή καταιγίδα το απόγευμα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 22ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 23ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 21ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 52% – 31% – 63%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 3 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά άστατος καιρός σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, με αρκετές νεφώσεις από τις πρωινές ώρες και έντονα καιρικά φαινόμενα κατά περιόδους. Υπάρχει προειδοποίηση για έντονη κεραυνική δραστηριότητα στην περιοχή και δυνατές βροχοπτώσεις με πιθανότητα μεγάλου ύψους βροχής. Η θερμοκρασία στους 26ο C. Τα φαινόμενα θα επικρατήσουν κυρίως μέχρι το μεσημέρι, αλλά και εξασθενημένα τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση του καιρού πριν από το βράδυ και γενικά καλός καιρός. Καλύτερος ο καιρός αύριο Πέμπτης στην περιοχή με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας στους 30ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 18ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 21ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 61% – 36% – 70%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα 3 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Γενικά συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα από το πρωί στην περιοχή του Παρανεστίου με παροδική ηλιοφάνεια κατά περιόδους. Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται αμέσως μετά το μεσημέρι, με προειδοποίηση για έντονη κεραυνική δραστηριότητα και μεγάλο ύψος  βροχής κατά περιόδους. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα και γενικά καλός καιρός τις βραδινές ώρες. Καλύτερος ο καιρός αύριο Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας στους 32ο C και λίγες αραιές νεφώσεις. Καλός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 19ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 29ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 20ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 53% – 41% – 69%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Β αργότερα 3 μπφ.