Home > Αθλητικά > Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ν. Αμισού Στις 22 Σεπτεμβρίου η σέντρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ν. Αμισού Στις 22 Σεπτεμβρίου η σέντρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται

η προετοιμασία της Ν. Αμισού

Στις 22 Σεπτεμβρίου η σέντρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο γήπεδο της Ν. Σεβάστειας η προετοιμασία της Ν. Αμισού με τους παίκτες να δουλεύουν σκληρά για να αφομοιώσουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους Γιώργος Πολυχρονίδης.

Στα πρώτα φιλικά τεστ στην προετοιμασία της Ν. Αμισού τα συμπεράσματα ήταν θετικά  τόσο απέναντι στον Άρη Αβατου {1-1} αλλά και με την Προσοτσάνη [0-3]. Με τον Άρη Αβάτου το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Τσιμισκίδης, ενώ το Άβατο ισοφάρισε στην επανάληψη. Με την Προσοτσάνη ο ΠΑΟΠ Ν Αμισού επικράτησε με γκολ των Θεοδοσιαδη 63’, Καρρά 70’, και Σουμπάκη 85’.

Ταυτόχρονα ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού συνεχίζει να ενισχύεται και ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Οικονομίδη και του Στέφανου Μητρούση.

Η Ν. Αμισός συνεχίζει την  προετοιμασία με σκοπό να είναι έτοιμη στις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς η συγκεκριμένη ημερομηνία εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ως η εναρκτήρια του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2024-25, που θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους.

Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου, με λίγες ώρες διαφορά από την κλήρωση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ οι διαδικασίες θα καλυφθούν ζωντανά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο της Γ΄  Εθνικής και θα είναι εκπρόσωπος του δραμινου ποδοσφαίρου μετά τον υποβιβασμό της Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά ο 1ος όμιλος

Αλεξανδρούπολη Π.Ο.

Απόλλων 1960 Π.Α.Σ

Απόλλων Καλαμαριάς

Απόλλων Παραλιμνίου Π.Σ.

Άρης Αβάτου Α.Μ.Σ.

Άρης Πηγών Α.Μ.Σ.

Εύοσμου Α.Ε.

Ηρακλής Αμμουδιάς Ε.Γ.Σ.

Θερμαϊκός Θέρμης Α.Π.Ο.

Κιλκισιακός Α.Ο.

Μουδανιά Π.Ο.

Νέας Αμισού Π.Α.Ο.Π.

Νέστος Χρυσούπολης Α.Σ.

Ορέστης Ορεστιάδας Μ.Γ.Σ.

Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης

Πανθρακικός Α.Π.Σ.

Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας Α.Σ.

Χανιώτης Α.Ο.