Home > Αθλητικά > Συνεχίζει και τη νέα χρονιά ο αρχηγός Δημ. Μπέσσας στον Κ.Α.Ο.Δ. Προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζει και τη νέα χρονιά ο αρχηγός Δημ. Μπέσσας στον Κ.Α.Ο.Δ. Προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζει και τη νέα χρονιά

ο αρχηγός Δημ. Μπέσσας

στον Κ.Α.Ο.Δ.

Προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας

 

Στον 3ο όμιλο της National League 1 θα αγωνίζεται ο ΚΑΟΔ όπως και την περσινή σεζόν  μαζί με τους ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ΓΑΣ Κομοτηνή, ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης, ΔΕΚΑ, ΜΓΣ Γέφυρας, ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό, ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ΓΣ Νίκη Βόλου, ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς, ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 και ΑΠΣ Αίας Ευόσμου.

«Ο Κ.Α.Ο.Δ. τη νέα σεζόν έχει ως στόχο να κάνει μια χρονιά ανάλογη της ιστορίας του και να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία ενώ τις επόμενες ημέρες ο φίλαθλος κόσμος της Δράμας  θα ενημερωθεί για τις κινήσεις της διοίκησης και τις  ανακοινώσεις για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου με τον ΚΑΟΔ να αντιμετωπίζει στην έναρξη του πρωταθλήματος τον Λεύκιππο Ξάνθης  και η κανονική διάρκεια θα τελειώσει στις 22 Μαρτίου.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. στις πρώτες του κινήσεις φρόντισε να συμπεριλάβει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Μπέσσα. Ο Δημήτρης γέννημα θρέμμα της δραμινής ομάδας έχει διακριθεί τα τελευταία 3 χρόνια με την φανέλα του Κ.Α.Ο.Δ. και βοήθησε αρκετά στην άνοδο της ομάδας στην National league 1, καθώς επίσης ήταν και από τους παίκτες που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Επίσης ο Ραφαήλ Στεφανίδης ύψους 2.08, αθλητής που προέρχεται από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου του ΚΑΟΔ, συμμετέχει για τρίτη χρονιά στο ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Την ιδία στιγμή η διοίκηση ανακοινώσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του Κ.Α.Ο.Δ.. Οι φίλαθλοι του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν προσωπικό μήνυμα στη σελίδα ή στο email στο 1989kaod@gmail.com με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί τους οι υπεύθυνοι.

Παράλληλα, από 5 Αυγούστου έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου. Ο Κ.Α.Ο.Δ. με συνέπεια συμμετέχει σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Φέτος για πρώτη φορά ο ΚΑΟΔ θα πάρει μέρος και στο πρωτάθλημα ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. με ηλικίες U23.