Home > Πρώτο Θέμα > Αστέρες του Χόλυγουντ στο Βώλακα για νέα ταινία του Χόλυγουντ στη Δράμα-Κινηματογραφικά γυρίσματα σε λατομεία της περιοχής

Αστέρες του Χόλυγουντ στο Βώλακα για νέα ταινία του Χόλυγουντ στη Δράμα-Κινηματογραφικά γυρίσματα σε λατομεία της περιοχής

Κινηματογραφικά γυρίσματα σε λατομεία της περιοχής!

Αστέρες του Χόλυγουντ στο Βώλακα 

για νέα ταινία του Χόλυγουντ στη Δράμα

 

 

ΟΠΩΣ ήδη έχει δημοσιεύσει ο «Π.Τ.» τις τελευταίες ημέρες, από χθες έχει ξεκινήσει στη Δράμα και στο Βώλακα, η αναζήτηση βοηθητικών ηθοποιών, για τα γυρίσματα μια νέας κινηματογραφικής παραγωγής του Χόλυγουντ στη Δράμα.

Συγκεκριμένα, ήδη χθες έγινε μια πρώτη συνάντηση ομάδας από την παραγωγή της ταινίας στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας, όπου ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας κατέθεσαν αιτήματα για συμμετοχή στην ταινία, ενώ το απόγευμα το ίδιο έγινε και στο Βώλακα.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο «Π.Τ.», πρόκειται για μια ταινία δράσης, με ονόματα μεγάλων και γνωστών αστέρων του Χόλυγουντ και η παραγωγή είναι η ίδια που γύρισε και το Tin Soldier το 2022, σε διάφορες περιοχές της Δράμας (Καπνολογικό Ινστιτούτο, Σπήλαιο Αγγίτη και σε περιοχές του Δήμου Παρανεστίου).

Αν και ακόμα η ταινία του Tin Soldier, δεν έχει κάνει πρεμιέρα, σ’ αυτήν συμμετείχαν ονόματα όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Σκοτ Ίστγουντ (γιος του Κλίντ Ίστγουντ), ο Τζέιμι Φόξ, η Ρίτα Όρα και άλλοι πολλοί.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης στη Δράμα θα γίνουν στον Βώλακα και συγκεκριμένα σε λατομεία της περιοχής. Θα διαρκέσουν περίπου 10 ημέρες και θα είναι νυχτερινά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π.Τ.», η παραγωγή έχει ήδη επισκεφθεί λατομεία στην περιοχή προκειμένου να επιλέξει τα κατάλληλα σημεία, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης θα φτάσει στη Δράμα την επόμενη Παρασκευή για να κάνει την τελική επιλογή των βοηθητικών ηθοποιών σε μεγάλη αίθουσα (αμφιθέατρο) της πόλης μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλήθος Δραμινών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας παραγωγής, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους βοηθητικούς ηθοποιούς.

Φαίνεται πλέον, ότι, μετά από τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας δράσης που γυρίστηκαν σε διάφορα σημεία της Δράμας, οι αρμόδιες ομάδες παραγωγών κινηματογραφικών ταινιών έβαλαν στα «πλάνα» και στο «κάδρο» τους την περιοχή μας και αυτό σημαίνει ότι έμειναν ικανοποιημένοι, τόσο από τα τοπία, όσο και γενικότερα από τη φιλοξενία. Ευχής έργον είναι, αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.