Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35ο C, ενώ λίγες αραιές νεφώσεις θα έχουμε το μεσημέρι και το απόγευμα. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός αύριο Σάββατο με ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 35ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια την Κυριακή με το ίδιο μοτίβο όσον αφορά την θερμοκρασία. Λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ αυξημένες νεφώσεις θα έχουμε τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις αναμένονται την ερχόμενη Δευτέρα, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει πρόσκαιρη πτώση στους 33ο C και αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 20ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 35ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 27ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 23ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 44% – 22% – 42%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Δ αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 31ο C, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης νωρίς το απόγευμα και καθαρός ο καιρός το βράδυ. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί ο καιρός και αύριο Σάββατο στην περιοχή, με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 17ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 25ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 21ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 46% – 27% – 63%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 31ο C. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται και από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ λίγες αραιές νεφώσεις θα έχουμε το μεσημέρι και το απόγευμα, με επέκτασή τους τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 17ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 24ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 19ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 40% – 25% – 54%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΔ αργότερα 2 μπφ.