Home > Νέα > Για 28η χρονιά θα διεξαχθεί η Γεωργική και Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους Συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Αγγελική Ηλιάδη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Για 28η χρονιά θα διεξαχθεί η Γεωργική και Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους Συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Αγγελική Ηλιάδη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 30 Αυγούστου έως Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Για 28η χρονιά θα διεξαχθεί

η Γεωργική και Κτηνοτροφική

Έκθεση Φωτολίβους

Συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Αγγελική Ηλιάδη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

 

 

ΓΙΑ 28η συνεχή χρόνια, διεξάγεται και φέτος στο Φωτολίβος του Δήμου Προσοτσάνης, η 28η Γεωργική και Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους.

Η συγκεκριμένη έκθεση έχει εξελιχθεί σε έναν τοπικό θεσμό που ενώνει εκθέτες και επισκέπτες για 28 χρόνια, προσφέροντας τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 19.30 προβλέπεται η προσέλευση και υποδοχή των επισήμων. Στις 20.00 θα τελεστούν τα εγκαίνια της 28ης έκθεσης. Μετά τον χαιρετισμό που θα απευθύνουν οι επίσημοι, ο Σύλλογος Φίλων Καλών Τεχνών Φωτολίβους θα διοργανώσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά και παιδιά ΑΜΕΑ του Συλλόγου Φίλων Καλών Τεχνών Φωτολίβους «Ελάτε να ζωγραφίσουμε».

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ως εξής:

Στις 21.00, παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Φωτολίβους και πολιτιστικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής.

Στις 21.30, επίδειξη χορών ανατολής «Oriental» από το παιδικό τμήμα Φωτολίβους (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Φωτολίβους) στον χώρο της πλατείας πλησίον του ΚΑΠΗ.

Στις 22.00 γλέντι με λαϊκό μουσικό πρόγραμμα στο χώρο της έκθεσης με το μουσικό σχήμα 7/8.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 20.00, θα παρουσιαστεί θέατρο σκιών «Ο Καραγκιόζης ξενοδόχος» και θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και για άτομα με ΑΜΕΑ (Χώρος πλατείας πλησίον ΚΑΠΗ).
Στις 20:30 ο Σύλλογος Φίλων Καλών Τεχνών Φωτολίβους διοργανώνει καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά και παιδιά με ΑΜΕΑ «Ελάτε να ζωγραφίσουμε» του συλλόγου Φίλων Καλών Τεχνών Φωτολίβους, θα προσφερθούν γλυκά και εδέσματα για τους μικρούς μας φίλους (Πεζόδρομος Φωτολίβους).

Στις 21:15 θα γίνει βράβευση μαθητών για την επιτυχία εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Η βράβευση αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024) στο χώρο της έκθεσης.
Στις 21:40 λαϊκή μουσική βραδιά με την Εβίτα, Ζαφείρη Πασιάλη, Χριστίνα Γεωργιάδου και άλλους καλλιτέχνες στο χώρο της έκθεσης.
Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου στις 18.30 έχει προγραμματιστεί ομιλία – σεμινάριο πρώτων βοηθειών «Κάρπα» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Φωτολίβους.

Στις 19.15 γευσιγνωσία του τόπου μας- διαγωνισμός τοπικής κουζίνας φαγητών και γλυκών, με πολλά δώρα μαγειρικής στο χώρο της πλατείας πλησίον ΚΑΠΗ.

Στις 20.00 επίδειξη χορών ανατολής «Oriental» από το παιδικό τμήμα Φωτολίβους στο χώρο της πλατείας πλησίον ΚΑΠΗ.

Στις 21.00 επίδειξη Tae Kwon Do στο χώρο της πλατείας πλησίον ΚΑΠΗ.

Στις 22.30 λαϊκή μουσική βραδιά με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Αγγελική Ηλιάδη στο χώρο της έκθεσης.