Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια το πρωί και βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια το πρωί και βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια το πρωί και βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, αναμένονται σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Ασθενείς βροχές ή και καταιγίδες, αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα στην περιοχή, σποραδικά ή και κατά τόπους. Η θερμοκρασία στους 31ο C. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα με νεφώσεις, μειωμένες κατά τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια θα έχουμε τις πρωινές ώρες αύριο Παρασκευή, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προς το μεσημέρι με ασθενείς βροχές ή και καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα πέσει στους 30ο C. Ασθενή βροχόπτωση μέχρι αργά το απόγευμα και βελτίωση του καιρού με νεφώσεις. Αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Γενικά άστατος ο καιρός το Σάββατο, με ηλιοφάνεια το πρωί και νεφώσεις το μεσημέρι που θα φέρουν καταιγίδες με πιθανά έντονα καιρικά φαινόμενα. Προειδοποίηση για μεγάλα ύψη βροχής το μεσημέρι. Βελτίωση του καιρού το απόγευμα και λίγες νεφώσεις το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 21ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 25ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 22ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 51% – 30% – 67%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 29ο C. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα και λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί της Παρασκευής αύριο στην περιοχή, ενώ γρήγορα θα έχουμε πύκνωση νεφώσεων με αποτέλεσμα έντονα καιρικά φαινόμενα νωρίς το απόγευμα. Προειδοποίηση για μεγάλο ύψος βροχής στην περιοχή με πιθανότητα πλημμυρικών φαινομένων. Πτώση της θερμοκρασίας στους 28ο C. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν αργά το απόγευμα και αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 16ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 29ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 21ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 20ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 53% – 36% – 81%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΔ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου. Βροχές ή και καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα με έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και αργά το απόγευμα. Το θερμόμετρο στους 28ο C. Καλός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες αύριο Παρασκευή, νέα πτώση της θερμοκρασίας στους 26ο C και έντονα καιρικά φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα. Προειδοποίηση για μεγάλο ύψος βροχής παροδικά και κατά τόπους. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα και λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 20ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 29ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 19ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 49% – 33% – 69%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΔ αργότερα 3 μπφ.