Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

ΔΡΑΜΑ

Επανέρχεται η καλοκαιρία στην περιοχή μετά από ένα μικρό διάλλειμα με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίας. Γενικά ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή της Δράμας με λίγες αραιές νεφώσεις. Πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση αργά το μεσημέρι και άμεση βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 32ο C το ανώτερο. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν περισσότερο προς το απόγευμα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Λίγες αραιές νεφώσεις από το πρωί της Τετάρτης και παροδική ηλιοφάνεια. Σταθερά ψηλά για την εποχή ο υδράργυρος στους 33ο C, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε βροχή με πιθανή καταιγίδα. Άμεση βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια και καλός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 18ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 32ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 23ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 20ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 52% – 34% – 61%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 30ο C και λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, οι οποίες προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στους 31ο C. Νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Λίγες νεφώσεις από το πρωί της Τετάρτης παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχόπτωσης και καταιγίδας αργά το μεσημέρι. Βελτίωση του καιρού το απόγευμα και καλός καιρός το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 17ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 30ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 20ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 60% – 38% – 70%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΔ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, ενώ αυξημένες νεφώσεις θα έχουμε προς το μεσημέρι. Πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης με τη θερμοκρασίας να κυμαίνεται τους 31ο C. Άμεση βελτίωση του καιρού και λίγες νεφώσεις. Καθαρός καιρός το βράδυ. Ηλιοφάνεια το πρωί της Τρίτης αύριο στην περιοχή, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις που θα επικρατήσουν το απόγευμα και το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 18ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 19ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 57% – 40% – 65%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΔ αργότερα 2 μπφ.