Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις παροδικά αυξημένες

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις παροδικά αυξημένες

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις παροδικά αυξημένες

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Λίγες αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα επικρατήσουν τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 34ο C. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ. Ηλιοφάνεια θα έχουμε αύριο Τετάρτη στην περιοχή με λίγες παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι. Το θερμόμετρο στους 34ο C. Πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι. Καθαρός καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε αυξημένες με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης. Άμεση βελτίωση του καιρού και ηλιοφάνεια τα απόγευμα και καλός καιρός το βράδυ. Λίγες αραιές νεφώσεις από το πρωί της Παρασκευής με παροδική ηλιοφάνεια. Αρκετές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα έντονων καιρικών φαινομένων με βροχή και καταιγίδες. Παροδικές νεφώσεις το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 17ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 34ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 24ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 22ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 52% – 25% – 65%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Παροδική ηλιοφάνεια και αυξημένες νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου. Η θερμοκρασίας στους 31ο C,  Οι νεφώσεις θα επικρατήσουν όλη την ημέρα αλλά και το βράδυ. Με πιθανή ασθενή βροχόπτωση θα ανοίξει το πρωί της Τετάρτης αύριο, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε παροδική ηλιοφάνεια. Αρκετές νεφώσεις το μεσημέρι με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας το απόγευμα. Βελτίωση του καιρού πριν από το βράδυ και καλός καιρός στη συνέχεια. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 15ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 23ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 21ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 55% – 26% – 70%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 31ο C. Αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Λίγες νεφώσεις από το πρωί της Τετάρτης αύριο, παροδική ηλιοφάνεια και πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας το απόγευμα. Άμεση βελτίωση και καλός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 16ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 31ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 53% – 30% – 68%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΔ αργότερα 2 μπφ.