Home > Νέα > Έκτακτο- Αναστολή για μία μέρα οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία στη Δράμα αλλά και σ’ όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ -Με απόφαση του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Έκτακτο- Αναστολή για μία μέρα οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία στη Δράμα αλλά και σ’ όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ -Με απόφαση του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Έκτακτο Με απόφαση του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Αναστολή για μία μέρα

οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία

στην Περιφέρεια ΑΜΘ

 

 

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα, την αναστολή των αγιασμών σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας. Το μέτρο της αναστολής περιλαμβάνει τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καβάλα, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Ο λόγος της αναστολής, είναι το νέο επικαιροποιημένο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων  για την Περιφέρεια ΑΜΘ, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που προβλέπει έντονα καιρικά φαινόμενα.

Έτσι, στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: «Αποφασίζουμε για αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων κατά μια ημέρα, σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  Οι προγραμματισμένοι αγιασμοί μεταφέρονται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024».