Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Παροδική ηλιοφάνεια, νεφώσεις και βροχές μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα ορεινά

ΔΡΑΜΑ – Παροδική ηλιοφάνεια, νεφώσεις και βροχές μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα ορεινά

ΔΡΑΜΑ – Παροδική ηλιοφάνεια, νεφώσεις και βροχές μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα ορεινά

ΔΡΑΜΑ

Μερική ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προς το μεσημέρι, θα δώσουν βροχές τις απογευματινές ώρες σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 25ο C.  Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Πέμπτη στην περιοχή, με άνοδο της θερμοκρασίας στους 28ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Γενικά άστατος καιρός την Παρασκευή, με παροδική ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Βροχές από το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες και λίγες νεφώσεις στη συνέχεια. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, με ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα. Άμεση βελτίωση του καιρού με αραιές νεφώσεις.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 17ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 25ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 16ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 71% – 38% – 66%. Άνεμοι ΝΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Αρκετές νεφώσεις από τις πρωινές ώρες σήμερα στο Νευροκόπι με παροδική ηλιοφάνεια. Βροχή και καταιγίδα αναμένεται τις μεσημβρινές ώρες και το απόγευμα. Άμεση βελτίωση του καιρού και λίγες νεφώσεις. Καλός καιρός το βράδυ. Λίγες αραιές νεφώσεις και γενικά ηλιοφάνεια, αναμένεται αύριο Πέμπτη στην περιοχή. Η θερμοκρασία στους 27ο C και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 14ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 23ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 17ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 84% – 45% – 68%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Παροδική και λίγες αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου. Αρκετές νεφώσεις προς το μεσημέρι, θα φέρουν βροχές και καταιγίδες με πιθανά έντονα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν μέχρι και αργά το απόγευμα. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Πέμπτη στην περιοχή με άνοδο της θερμοκρασίας στους 26ο C. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 16ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 16ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 77% – 47% – 78%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.