Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και ασθενείς βροχοπτώσεις από αύριο και το Σαββατοκύριακο κυρίως στα ορεινά

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και ασθενείς βροχοπτώσεις από αύριο και το Σαββατοκύριακο κυρίως στα ορεινά

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και ασθενείς βροχοπτώσεις από αύριο και το Σαββατοκύριακο κυρίως στα ορεινά

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 28ο C. Καθαρός καιρός τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια κατά περιόδους και νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχουμε αύριο Παρασκευή στην περιοχή. Από το μεσημέρι και μετά αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις που θα επικρατήσουν μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία γενικά σε καλά επίπεδα για την εποχή στους 27ο C το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στους 26ο C και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις το μεσημέρι της Κυριακής και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στους 24ο C

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 15ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 28ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 19ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 18ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 68% – 34% – 83%. Άνεμοι BA το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και A αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Κ. Νευροκοπίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μέχρι τους 26ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια αύριο Παρασκευή, με ασθενείς βροχοπτώσεις πριν από το μεσημέρι που θα επικρατήσουν μέχρι αργά τις βραδινές ώρες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.  Αρκετές νεφώσεις θα έχουμε από το πρωί του Σαββάτου και παροδική ηλιοφάνεια, ενώ βροχές αναμένονται και από το μεσημέρι της Κυριακής. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 11ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 17ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 67% – 41% – 84%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, ενώ αρκετές νεφώσεις θα έχουμε τις βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί της Παρασκευής αύριο, και ασθενείς βροχοπτώσεις, που θα επικρατήσουν μέχρι και τα μεσάνυχτα. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά περιόδους. Γενικά άστατος θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο με παροδική ηλιοφάνεια, αρκετές νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις, όπως και από την επόμενη εβδομάδα. Σταδιακά πτώση της θερμοκρασίας με την ανώτερη να κυμαίνεται στους 20ο C την Κυριακή.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 13ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 80% – 41% – 96%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 4 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.