Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και νεφώσεις στα πεδινά και ασθενείς βροχές στα ορεινά το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και νεφώσεις στα πεδινά και ασθενείς βροχές στα ορεινά το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια και νεφώσεις στα πεδινά και ασθενείς βροχές στα ορεινά το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο στους 25ο C, αναμένεται σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Λίγες αραιές νεφώσεις θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες, αναμένονται αύριο Παρασκευή στην περιοχή. Νεφελώδης ο καιρός το μεσημέρι με ασθενείς βροχές αλλά και πιθανές καταιγίδες, με τον υδράργυρο να παραμένει στα ίδια επίπεδα το ανώτερο στους 25ο C. Ασθενή βροχόπτωση μέχρι αργά το απόγευμα και νεφώσεις το βράδυ. Ηλιοφάνεια και γενικά αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν προς το μεσημέρι, αναμένονται το Σάββατο. Ασθενής βροχόπτωση το μεσημέρι. Αραιή συννεφιά το απόγευμα και καλύτερος ο καιρός το βράδυ. Ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες της Κυριακής και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στους 26ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 14ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 25ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 20ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 17ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 66% – 29% – 54%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., Δ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Μερική ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, ενώ σταδιακά αυξημένες νεφώσεις θα φέρουν ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος στους 21ο C.  Σποραδικές ασθενείς βροχοπτώσεις το απόγευμα και τις βραδινές ώρες. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις θα έχουμε αύριο Παρασκευή. Νεφελώδης ο καιρός το μεσημέρι με πιθανότητα βροχής αλλά και καταιγίδες, με μεγάλο ύψος βροχόπτωσης το απόγευμα. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 21ο C. Νεφώσεις και το βράδυ με σποραδικές βροχοπτώσεις.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 13ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 21ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 16ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 77% – 36% – 79%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε αρκετές νεφώσεις και ασθενή βροχόπτωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 23ο C. Αρκετές νεφώσεις και το βράδυ. Ηλιοφάνεια το πρωί της Παρασκευής αύριο, ενώ προς το μεσημέρι σταδιακά αυξημένες νεφώσεις θα φέρουν βροχή και καταιγίδα τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στους 23ο C το ανώτερο. Αρκετές νεφώσεις και το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 13ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 23ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 63% – 35% – 68%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.