Home > Αθλητικά > Πρεμιέρα με Κιλκισιακό η Ν. Αμισός στη Δράμα -Σέντρα την Κυριακή στην Γ’ Εθνική

Πρεμιέρα με Κιλκισιακό η Ν. Αμισός στη Δράμα -Σέντρα την Κυριακή στην Γ’ Εθνική

Σέντρα την Κυριακή στην Γ’ Εθνική

Πρεμιέρα με Κιλκισιακό

η Ν. Αμισός στη Δράμα

 

Η Ν. Αμισός θα εκπροσωπήσει τη Δράμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Κιλκισιακό στην έδρα της, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ Χανιώτη. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Πετρούσας στις 16:00  λόγο εργασιών στο γήπεδο της Ν. Αμισού. Η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το παιχνίδι είναι ο κ. Ναζιρης με βοηθούς τους κ. κ. Αλμπάντη και Παντικιδη, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Ν. Αμισός βρίσκεται στον 1ο Όμιλο με 17 ομάδες και αξίζει να αναφέρουμε ότι οι επτά τελευταίες ομάδες του Ομίλου υποβιβάζονται, ενώ η διαφορά με πέρυσι είναι πως φέτος όσοι αναδειχθούν πρωταθλητές θα ανέβουν στη Super League 2 χωρίς να υπάρχει η διαδικασία των Play Off.

Αγωνιστικά η ομάδα ανακοινώσε τον τραυματισμό του Παύλου Τσιμισκίδη αναφέροντας συγκεκριμένα: «Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το Super Cup Δράμας και πριν κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή, ο Παύλος Τσιμισκίδης  υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, στερώντας από την ομάδα μας έναν έμπειρο επιθετικό.

Ο Παύλος Τσιμισκίδης θα εγχειριστεί την ερχόμενη Δευτέρα σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού του εύχεται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Παύλε σε περιμένουμε και πάλι κοντά μας το συντομότερο δυνατό !!!».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δραμινής ομάδας:

1ος όμιλος

Αλεξανδρούπολη- Απόλλων Κρύας Βρύσης

Πανθρακικός-Απόλλων Καλαμαριάς

Ηρακλής Αμμουδιάς- Νέστος Χρυσούπολης

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Απόλλων Παραλιμνίου

Αρης Αβάτου-ΑΟ Χανιώτης

ΠΟ Μουδανιών- ΑΕ Ευόσμου

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού- Κιλκισιακός

Αρης Πηγών-Θερμαϊκός Θέρμης

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας- Ορέστης Ορεστιάδας