Home > Νέα > Συνάντηση εθελοντών για τις προετοιμασίες του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δράμας

Συνάντηση εθελοντών για τις προετοιμασίες του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δράμας

Συνάντηση εθελοντών για τις

προετοιμασίες του 1ου Νυχτερινού

Ημιμαραθώνιου Δράμας

 

 

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον 1ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Δράμας, και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, θα γίνει συνάντηση των εθελοντών για τις εργασίες της προετοιμασίας.

Τον 1ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Δράμας (1st Drama Night Halfmarathon) που διοργανώνει ο Δήμος Δράμας σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα – Πνευματικό Κέντρο “Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης” με συνδιοργανωτές το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Δράμας και την B+B Sports Marketing, με την υποστήριξη της Ο.Ε. του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, και  ο οποίος περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Δρόμου και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000 μ. και 3.000 μ.

Η διοργάνωση διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου World Athletics.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δράμας, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές στο site της διοργάνωσης ενώ πληροφορίες μπορεί να λαμβάνει κανείς από τη Γραμματεία Διοργάνωσης ηλεκτρονικά στο info@dramanighthalfmarathon.org και στο τηλέφωνο 2310200360.

Παράλληλα προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά στον Ημιμαραθώνιο, να συμμετέχουν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για τους εθελοντές τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου μια και ο εθελοντισμός αποτελεί ίσως το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας του Drama Halfmarathon και τα στελέχη του κερδίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση από τους συμμετέχοντες δρομείς.

Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες τους θα συμβάλουν στην ανοδική πορεία της διοργάνωσης και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τόσο των δρομέων όσο και των υποστηριζόμενων φορέων.

Οι εθελοντές ευαισθητοποιούνται και μοιράζουν απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και την προθυμία τους κατά την περίοδο προετοιμασίας, καθώς και την ημέρα των αγώνων, στους παρακάτω τομείς εθελοντικής προσφοράς.

Τομείς εθελοντικής απασχόλησης

Α. Κέντρο εγγραφών (Δημαρχείο Δράμας, 27 – 28 Σεπτεμβρίου 2024)

Β. Ημέρα Αγώνα (28 Σεπτεμβρίου 2024)

  1. Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου – Περιοχή Ανάπλασης (Άγαλμα Νίκης)
  2. Σταθμοί υποστήριξης Ημιμαραθώνιας διαδρομής – παροχή νερού, ενεργειακού ποτού, σνακ κ.α.
  3. Εκκίνηση Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10χλμ – Περιοχή Ανάπλασης (Άγαλμα Νίκης)
  4. Σταθμοί υποστήριξης Δρόμου 10χλμ – παροχή νερού, ενεργειακού ποτού, σνακ κ.α.
  5. Εκκίνηση Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 3χλμ – Περιοχή Ανάπλασης (Άγαλμα Νίκης)
  6. Ασφάλεια Διαδρομής
  7. Ιατρικές Υπηρεσίες (Ιατροί-Φυσικοθεραπευτές)
  8. Τερματισμός – Περιοχή Ανάπλασης (Άγαλμα Νίκης)
  9. Διευθέτηση χώρων – παραλαβή, παράδοση ρουχισμού

Εντάσσουμε στη διοργάνωση εθελοντές που είναι υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι, και που πραγματικά θέλουν να κάνουν τη διαφορά ώστε να αναδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο και τις αξίες του Drama Night Halfmarathon.