Home > Αθλητικά > Ο ΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ συμμετέχει στο πρόγραμμα «EMPOW3R FORW4RD» by Giannis Antetokoumpo

Ο ΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ συμμετέχει στο πρόγραμμα «EMPOW3R FORW4RD» by Giannis Antetokoumpo

Ο ΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

συμμετέχει στο πρόγραμμα «EMPOW3R

FORW4RD» by Giannis Antetokoumpo

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στη Δράμα, εσπερίδα με θέμα «την Ενίσχυση του Ψυχικού Σθένους και της Ανθεκτικότητας, την Αναγνώριση και Αντιμετώπιση του Αγωνιστικού Άγχους, την Εκπαίδευση στην Στοχοθεσία, την Ενίσχυση της Στοχοπροσήλωσης αλλά και την Πρόληψη και Υποστήριξη των Αθλητών από Σωματικό και Ψυχικό Bullying».

Η εσπερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος «EMPOW3R FORW4RD» by Giannis Antetokoumpo, πρεσβευτή Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας  Stoiximan.

Ο αθλητικός ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής Δρ. Νίκος Γεωργιάδης, ως ειδικός επιστήμων και εκπρόσωπος του προγράμματος, απευθύνθηκε στους αθλητές των τμημάτων εφήβων, παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών του δραμινού  συλλόγου.

Στην εσπερίδα, παρουσιάστηκε το θέμα της διαχείρισης του χρόνου, του  άγχους, της επίδοσης, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ορθή χρήση των κινητών συσκευών και στην αρνητική σχέση τους με την οργάνωση της ζωής και την υγεία των αθλητών.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και στόχος του είναι η ενδυνάμωση αθλητών και αθλούμενων εντός και εκτός γηπέδων,  η ανάπτυξη των κοινωνικών και ατομικών δεξιοτήτων των αθλητών, αλλά και του ίδιου του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης. Ο δραμινός σύλλογος σκοπεύει στο μέλλον να συνεχίσει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, παρακολουθώντας όλες τις φάσεις του, καθώς η ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών του αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά του.