Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Πλήρη ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή με υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι

ΔΡΑΜΑ – Πλήρη ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή με υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι

ΔΡΑΜΑ – Πλήρη ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή με υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι

ΔΡΑΜΑ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα  πεδινά με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 30ο C το μεσημέρι. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται από αύριο Παρασκευή με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ακόμα και σους 31ο C το μεσημέρι. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο ο καιρός και το Σάββατο με πλήρη ηλιοφάνεια στα πεδινά. Καθαρός καιρός το βράδυ του Σαββάτου. Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί της Κυριακής, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 30ο C, όμως από το απόγευμα αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες. Στην αρχή τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα με καταιγίδες ενώ στη συνέχεια και όλο το βράδυ θα έχουμε ασθενή βροχόπτωση. Ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις θα έχουμε το πρωί της Δευτέρας και γενικά πτώση της θερμοκρασίας στους 26ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 14ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 30ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 20ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 19ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 54% – 30% – 70%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με το  θερμόμετρο να αγγίζει τους 28ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις τις πρώτες βραδινές ώρες και γενικά καθαρός καιρός. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Παρασκευή με ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 29ο C το μεσημέρι. Καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Ηλιοφάνεια θα έχουμε επίσης και το Σάββατο στην περιοχή με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στους 30ο C. Βροχές από το απόγευμα της Κυριακής και για όλο το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 12ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 28ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 59% – 35% – 81%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 4 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, με το θερμόμετρο να δείχνει 28ο C το μεσημέρι. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Παρασκευή, με ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο να αγγίζει τους 29ο C. Καθαρός καιρός και το βράδυ. Πλήρη ηλιοφάνεια αναμένεται και το Σάββατο στην περιοχή, ενώ βροχές θα έχουμε από το απόγευμα της Κυριακής και για όλο το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 15ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 328ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 19ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 54% – 34% – 88%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.