Home > Αθλητικά > Τουρνουά από τον ΚΑΟΔ στη μνήμη του Αριστείδη Ιωαννίδη Ο ΚΑΟΔ ανακοίνωσε τους Ραντονιτ και Τραπεζάνογλου

Τουρνουά από τον ΚΑΟΔ στη μνήμη του Αριστείδη Ιωαννίδη Ο ΚΑΟΔ ανακοίνωσε τους Ραντονιτ και Τραπεζάνογλου

Τουρνουά από τον ΚΑΟΔ

στη μνήμη του Αριστείδη Ιωαννίδη

Ο ΚΑΟΔ ανακοίνωσε τους Ραντονιτ και Τραπεζάνογλου

 

Τη μνήμη του Αριστείδη Ιωαννίδη τίμησε με τη διεξαγωγή τουρνουά ο ΚΑΟΔ, με τη συμμετοχή των Πανσερραϊκού, Αγίας Βαρβάρας και Ασπίδας Ξάνθης.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. τίμησε όπως του άξιζε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Αριστείδη Ιωαννίδη με όλους όσους έζησαν μαζί του ένδοξες στιγμές που αποτελούν σήμερα βαριά κληρονομιά για το Δραμινό μπάσκετ και για τον Κ.Α.Ο.Δ.  Ο  Άρης Ιωαννίδης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στις αρχές Μαΐου και  είχε συνδέσει το όνομά του με τον ΚΑΟΔ, όντας ο πρόεδρος της ομάδας και ένας από τους πιο εμβληματικούς παράγοντες στην Α1, την περίοδο που οι Δραμινοί είχαν φτάσει να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Αγωνιστικά ο Κ.Α.Ο.Δ. συνεχίζει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο και παράλληλα   ανακοινώσε την έναρξη της συνεργασίας με τον  Σερβο-Έλληνα guard  Μπάλσα Ραντονιτς,  με σημαντική εμπειρία στο Σερβικό  όπως και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπάλσα Ραντονιτ  έχει αγωνιστεί στο Περιστέρι BC, Ολυμπιακός next generation, Κ.Α.Ο.Χ. και την περσινή χρονιά στην Kk Vojvodina.

Επίσης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ιορδάνη Τραπεζάνογλου , ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην Ένωση Καβάλας  στον 1ο όμιλο της National League 1.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου και η κανονική διάρκεια θα τελειώσει στις 22 Μαρτίου. Ο  ΚΑΟΔ θα αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της National League 1 μαζί με τους ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ΓΑΣ Κομοτηνή, ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης, ΔΕΚΑ, ΜΓΣ Γέφυρας, ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό, ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ΓΣ Νίκη Βόλου, ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς, ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 και ΑΠΣ Αίας Ευόσμου.