Home > Αρθρα > Μία ζωή στη Δράμα θα “τρώμε την σκόνη των άλλων”;; Ως πότε;; Μήπως για πάντα;; Αφύπνιση ΤΩΡΑ….   Γράφει ο Θωμάς Μαργαρίτης, τ. Δήμαρχος Δράμας

Μία ζωή στη Δράμα θα “τρώμε την σκόνη των άλλων”;; Ως πότε;; Μήπως για πάντα;; Αφύπνιση ΤΩΡΑ….   Γράφει ο Θωμάς Μαργαρίτης, τ. Δήμαρχος Δράμας

Μία ζωή στη Δράμα θα “τρώμε

την σκόνη των άλλων”;; Ως πότε;;

Μήπως για πάντα;; Αφύπνιση ΤΩΡΑ….

 

Γράφει ο Θωμάς Μαργαρίτης, τ. Δήμαρχος Δράμας

Η ΞΑΝΘΗ προχωρά ήδη στην κατασκευή μέσω ΣΔΙΤ με 220,5 εκατομμύρια ευρώ το έργο της άρδευσης του κάμπου της, 56.000 στρεμμάτων, από τα νερά του Νέστου με κατασκευάστρια εταιρία την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ, που κατέθεσε δεσμευτική προσφορά. Το έργο της Ξάνθης εντάσσεται στο πρόγραμμα “ΥΔΩΡ 2.0”, όπως ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα, τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύση Σταμενίτη και τον Γ.Γ Ενωσιακών πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη .

Εμείς εδώ στην ΔΡΑΜΑ, μόλις προ ολίγων ημερών κάναμε την πρώτη σύσκεψη “αναθέρμανσης” του επί 35 χρόνια θεωρητικού και μόνον ενδιαφέροντος μας στο θέμα της ενδεχόμενης σύνταξης μελέτης ( άγνωστο με ποιά χρήματα), για την κατασκευή ( άγνωστο επίσης με ποιά, πόσα χρήματα και από που θα βρεθούν), του φράγματος Τεμένους Παρανεστίου με στόχο την άρδευση 40.000 στρεμμάτων του κάμπου μας στο άγνωστο επίσης απώτερο μέλλον. Χωρίς ίχνος έστω αχνοφαίνουσας κυβερνητικής βούλησης για αποδοχή αναλόγου αιτήματος. Δηλαδή έγινε…κουβεντούλα με αποτέλεσμα μηδέν.. Γιατί “Μηδέν από μηδέν = μηδέν”, όπως μαθαίναμε παιδιά στο σχολείο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Όταν οι άλλοι εκτελούν έργα ή εξαγγέλλουν έναρξη έργων με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, εμείς ξυπνάμε από τον λήθαργο μας και κάνουμε και καμιά σύσκεψη ίσως έτσι…για να περνά η ώρα …και πάντα σε θεωρητικό και όχι πρακτικό επίπεδο.

Όταν οι άλλοι τερματίζουν, εμείς σκεφτόμαστε και συζητάμε αν θα πρέπει να ξεκινήσουμε…

Έτσι, για να “διασκεδάσουμε” τις τύψεις της ανυπαρξίας μας…ή για να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας.

Επιβάλλεται να αφυπνιστούμε ΤΩΡΑ !!!!