Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή – πτώση της θερμοκρασίας!

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή – πτώση της θερμοκρασίας!

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή – πτώση της θερμοκρασίας!

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα  πεδινά, με τον υδράργυρο να χαμηλώνει σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες στους 24ο C το μεσημέρι. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και το απόγευμα και το βράδυ. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Τρίτη στην περιοχή, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 23ο C το μεσημέρι. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.  Στο ίδιο μοτίβο ο  καιρός και την Τετάρτη με ηλιοφάνεια και καθαρό καιρό το απόγευμα και το βράδυ. Ηλιοφάνεια θα έχουμε από το πρωί της Πέμπτης με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία στους 26ο C. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ της Πέμπτης.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 12ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 45% – 27% – 50%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 3 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα και στην περιοχή του Νευροκοπίου με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα κυμανθεί στους 21ο C. Καλός καιρός το απόγευμα όπως και το βράδυ. Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί αύριο Τρίτη στην περιοχή, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να αγγίζει τους 22ο C. Καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Ηλιοφάνεια από το πρωί της Τετάρτης και εν γένει καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 7ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 21ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 10ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 9ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 54% – 33% – 62%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 22ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ.  Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται και για αύριο Τρίτη στην περιοχή, ενώ καθαρός θα είναι ο καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και την Τετάρτη με ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 24ο C το μεσημέρι.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 12ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 56% – 35% – 57%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 3 μπφ.