Home > Νέα > Με τρία σχήματα προχωρά ο διαγωνισμός για το έργο του οδικού άξονα Δράμα – Αμφίπολη

Με τρία σχήματα προχωρά ο διαγωνισμός για το έργο του οδικού άξονα Δράμα – Αμφίπολη

Τεχνικός Σύμβουλος η PLANET

Με τρία σχήματα προχωρά ο διαγωνισμός

για το έργο του οδικού άξονα Δράμα – Αμφίπολη

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ PLANET αναλαμβάνει Τεχνικός Σύμβουλος του μεγάλου οδικού έργου Δράμα – Αμφίπολη, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την υποβοήθηση της Δ/νσης Συγκ. Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης (Δ16) στη διενέργεια Διαγωνισμού Ανάθεσης σύμβασης ΣΔΙΤ.

Παράλληλα η Planet αναλαμβάνει και στην παροχή πρόσθετων υπηρεσιών υποστήριξης για την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού Ανάθεσης σύμβασης παραχώρησης με τίτλο: “Μελέτη – Κατασκευή – Χρηματοδότηση – Λειτουργία – Συντήρηση και Εκμετάλλευση του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά – Ηράκλειο” και την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα “Μεταφορές” 2021-2027».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου ΥΠΟΜΕ ο διαγωνισμός-ΣΔΙΤ για τον άξονα Δράμα-Αμφίπολη, θα περάσει στην τελική φάση, δηλαδή στην  υποβολή των δεσμευτικών προσφορών που εκτιμάται ότι θα λάβει χώρα στις αρχές του 2025. Τα σχήματα που εξακολουθούν να συμμετέχουν στην διαδικασία είναι: AVAX, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 248,5 εκατ. ευρώ με τον ΦΠΑ (200,43 εκατ. χωρίς ΦΠΑ).