Home > νέα > Ξεκίνησε  η κατεδάφιση των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Δράμας

Ξεκίνησε  η κατεδάφιση των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Δράμας

Ξεκίνησε  η κατεδάφιση

των κερκίδων

του Δημοτικού Σταδίου Δράμας

 

Του Θανάση Πολυμένη

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ βρίσκονται δύο μεγάλα αθλητικά έργα στην περιοχή του Δήμου Δράμας. Το ένα βρίσκεται στην ολοκλήρωσή του (Κολυμβητήριο), ενώ σήμερα  ξεκίνησε η κατεδάφιση των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Δράμας

Αναλυτικότερα και όσον αφορά αρχικά το Δημοτικό Στάδιο – πρώην Εθνικό, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την πόλη της Δράμας αλλά και ευρύτερα για όλο το Νομό, καθώς σ’ αυτό προπονούνται πολλά παιδιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο έργο άργησε πάρα πολύ να ξεκινήσει καθώς υπήρξαν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών με προϋπολογισμό 5.897.400 ευρώ. Όπως είναι γνωστό και έχει πολλάκις δημοσιεύει ο «Π.Τ.», η μελέτη είναι δωρεά του Δραμινού επιχειρηματία και ευεργέτη Άρη Θεοδωρίδη.

Κάτω από τις νέες κερκίδες θα κατασκευαστεί χώρος για προθέρμανση των αθλητών, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, διάδρομοι για προπονήσεις στίβου, ένα μεγάλο σύγχρονο προπονητήριο, ενώ θα υπάρχει και ένας εσωτερικός χώρος άνω των 100 μέτρων, αίθουσες γυμναστηρίων και άλλοι χώροι.