Home > νέα > Σε θετική κατεύθυνση η συνάντηση παραγωγών με το δήμαρχο Δράμας για τη λαϊκή αγορά

Σε θετική κατεύθυνση η συνάντηση παραγωγών με το δήμαρχο Δράμας για τη λαϊκή αγορά

Σε θετική κατεύθυνση η συνάντηση

παραγωγών με το δήμαρχο Δράμας

για τη λαϊκή αγορά

 

Του Θανάση Πολυμένη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με το δήμαρχο Δράμας κ. Παπαδόπουλο είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου χθες, ο πρόεδρος των Παραγωγών της λαϊκής αγοράς της Πέμπτης κ. Χρυσοστομίδης, αναφορικά με διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στη συνάντηση, εκτός από το δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και τον κ. Χρυσοστομίδη, συμμετείχαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πυργιλής και ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής κ. Γκαρόζης, ο οποίος είναι και μέλος του σωματείου Μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς της Δράμας.

Τη συνάντηση είχε ζητήσει αρχικά ο κ. Χρυσοστομίδης, ο οποίος μιλώντας στον «Π.Τ.», σημείωσε ότι «οι προτάσεις που μας έκανε ο δήμαρχος είναι προς τη θετική κατεύθυνση, παρ’ όλα αυτά, περιμένει να υλοποιηθούν κάποια πράγματα. Προς το παρόν δεν έχουμε να κάνουμε κάποια δήλωση δημόσια, θεωρώ όμως ότι είναι προς θετική κατεύθυνση».

Από τη συνάντηση πάντως, ο δήμαρχος Δράμας κ. Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε τους παραγωγούς, ότι η λαϊκή θα γυρίσει πίσω στη «φυσική της» θέση, στην 19ης Μαΐου και «αυτό δεν αλλάζει με τίποτα».

Με δήλωσή του στον «Π.Τ.» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη λαϊκή αγορά κ. Πυργιλής, σημείωσε ότι «οι παραγωγοί έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν, έγινε μια καλή συζήτηση και πιστεύω ότι έμειναν ικανοποιημένοι από τις προτάσεις του δημάρχου».

Όπως λέει ο κ. Πυργιλής, «προχωράμε σε κάποια θέματα που έχουμε, βλέπουμε πώς μπορούν να υλοποιηθούν και όταν είμαστε έτοιμοι, θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Ένα από αυτά τα θέματα είναι και το Σάββατο».

Προς το παρόν πάντως, καμιά άλλη πλευρά δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο για τις προτάσεις που συζητήθηκαν.