Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και καλές θερμοκρασίες για την εποχή, θα έχουμε σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις αναμένονται για αύριο Πέμπτη, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο στους 26ο C το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια το πρωί της Παρασκευής με αρκετές νεφώσεις στη συνέχεια της ημέρας. Νέα άνοδος της θερμοκρασίας το μεσημέρι στους 28ο C. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Γενικά συννεφιασμένος ο καιρός από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Βροχές θα έχουμε πριν από το μεσημέρι ενώ το απόγευμα θα μετατραπούν σε έντονες καταιγίδες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στους 25ο C το μεσημέρι. Βροχές το απόγευμα και το βράδυ στην περιοχή. Νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα. Καταιγίδες, το βράδυ με πιθανά έντονα χαρακτηριστικά.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 13ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 59% – 34% – 78%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., ΒΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με τον υδράργυρο να κυμαίνεται το ανώτερο στους 22ο C. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι, σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή, η θερμοκρασία έπεσε στον 1ο C σε κάποιες περιοχές. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και καλός καιρός το βράδυ. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Πέμπτη με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, ενώ βροχές αναμένονται για όλη την ημέρα του Σαββάτου και της Κυριακής.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 5ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 12ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 8ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 68% – 40% – 91%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις σήμερα στην περιοχή Παρανεστίου. Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται να αγγίξει τους 22ο C. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Πέμπτης με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 24ο C το μεσημέρι. Καθαρός καιρός το βράδυ. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις από το πρωί της Παρασκευής και όλη την ημέρα, ενώ νεφελώδης και βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή με πτώση της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 7ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 13ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 9ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 69% – 37% – 95%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.