Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια με καλές θερμοκρασίες το μεσημέρι στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια με καλές θερμοκρασίες το μεσημέρι στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια με καλές θερμοκρασίες το μεσημέρι στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στη διάρκεια της ημέρας, με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 26ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Παρασκευή στην περιοχή, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στους 28ο C το μεσημέρι. Από το απόγευμα αναμένονται νεφώσεις που θα επικρατήσουν όλο το βράδυ. Γενικά συννεφιασμένος και νεφελώδης ο καιρός από το πρωί του Σαββάτου, ενώ πριν από το μεσημέρι θα έχουμε βροχές ή και καταιγίδες. Κατά τόπους και περιόδους έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα επικρατήσουν όλο το απόγευμα μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα. Παροδική ηλιοφάνεια και νεφώσεις από το πρωί της Κυριακής στην περιοχή, με πτώση της θερμοκρασίας και ασθενείς βροχοπτώσεις από το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 10ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 17ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 78% – 29% – 71%. Άνεμοι Ν το πρωί 2 μπφ., Α το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 3 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 24ο C το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως το απόγευμα και το βράδυ.  Ηλιοφάνεια με αρκετές νεφώσεις αναμένονται αύριο Παρασκευή στην περιοχή, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει 26ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Νεφελώδης καιρός αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου, με βροχές από το μεσημέρι και για την υπόλοιπη μέρα. Τα φαινόμενα θα επικρατήσουν το απόγευμα και τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.  Νεφώσεις και βροχές από το πρωί της Κυριακής και όλη την ημέρα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 6ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 68% – 32% – 84%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να δείχνει 24ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ, όπως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής αύριο. Γενικά ηλιοφάνεια αύριο με τον υδράργυρο να δείχνει 26ο C το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ της Παρασκευής και  νεφελώδης καιρός από το ξημέρωμα του Σαββάτου με βροχές και καταιγίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις από το πρωί της Κυριακής.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 12ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 69% – 35% – 92%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.