Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια σήμερα, νεφελώδης καιρός με βροχές αύριο σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια σήμερα, νεφελώδης καιρός με βροχές αύριο σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια σήμερα, νεφελώδης καιρός με βροχές αύριο σε όλη την περιοχή

ΑΝ ΚΑΙ ακόμα ο καιρός κρατάει με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή κυρίως τις μεσημβρινές ώρες, εντούτοις σε περιοχές της Δράμας, τα ξημερώματα σημειώνονται αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που δίνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Περιθώρι Νευροκοπίου είχαμε 3,1ο C, ενώ την ίδια ώρα στο Νευροκόπι είχαμε 3,3ο C. Και επίσης, την ίδια ώρα στο Παρανέστι το θερμόμετρο έδειχνε 4,9ο C.

ΔΡΑΜΑ

Λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά με τον υδράργυρο σήμερα να κινείται στους 28ο C το μεσημέρι. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα παροδικά αυξημένες που θα επικρατήσουν τις βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί του Σαββάτου, με βροχές από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα. Κατά τόπους και περιόδους έντονα φαινόμενα και μεγάλο ύψος βροχής το απόγευμα. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 26ο C. Νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια αναμένεται το πρωί της Κυριακής, με ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται τη Δευτέρα, με τον υδράργυρο να στέκεται στους 25ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 12ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 28ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 20ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 17ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 61% – 52% – 100%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Α το  μεσημέρι 23 μπφ, και ΝΑ αργότερα 4 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Μερική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις κατά περιόδους από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου. Η θερμοκρασία στους 26ο C το μεσημέρι. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, θα επικρατήσουν τις βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή, με βροχές πριν από το μεσημέρι που θα επικρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα. Κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει μέχρι τους 23ο C. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ του Σαββάτου. Συννεφιά και βροχές από το πρωί της Κυριακής, με τον καιρό να βελτιώνεται τι ς απογευματινές ώρες. Καθαρός καιρός το βράδυ και ηλιοφάνεια τη Δευτέρα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 17ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 76% – 51% – 98%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΑ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 3 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Λίγες νεφώσεις και μερική ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 26ο C το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες και πιθανές παροδικές ασθενείς βροχοπτώσεις. Γενικά νεφελώδης ο καιρός αύριο Σάββατο στην περιοχή, με την θερμοκρασία να πέφτει στους 24ο C το μεσημέρι και βροχές ή καταιγίδες πριν από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ κατά περιόδους. Κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα. Νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις αναμένονται από το πρωί της Κυριακής και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  Λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια τη Δευτέρα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 11ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 26ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 16ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 66% – 53% – 100%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.