Home > Νέα > «Η παράταξη Τοψίδη αρνήθηκε ψήφισμα για το Νοσοκομείο Δράμας» -Δηλώσεις Γρ. Παπαεμμανουήλ για το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

«Η παράταξη Τοψίδη αρνήθηκε ψήφισμα για το Νοσοκομείο Δράμας» -Δηλώσεις Γρ. Παπαεμμανουήλ για το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Δηλώσεις Γρ. Παπαεμμανουήλ για το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

«Η παράταξη Τοψίδη

αρνήθηκε ψήφισμα

για το Νοσοκομείο Δράμας»

 

 

Του Θανάση Πολυμένη

ΣΤΟ ΘΕΜΑ της μη αποδοχής ψηφίσματος για το Νοσοκομείο Δράμας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης, αναφέρθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρ. Παπαεμμανουήλ.

Πρόκειται για ένα ψήφισμα που είχαν κατεβάσει για συζήτηση οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης και Δραμινοί, οι κ.κ. Ηλιόπουλος και Καγκελίδης, το οποίο η περιφερειακή αρχή αρνήθηκε να υιοθετήσει, όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τοψίδη στη Δράμα.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του χθες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Παπαεμμανουήλ, «στα μεγάλα ζητήματα της Δράμας, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι πέρα από κομματικές, παραταξιακές και ιδεολογικές διαφορές και αντιπαλότητες!

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2024, οι Δραμινοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης Τοψίδη (Μουρβετίδης, Πατακάκης, Παναγιωτίδης, Κόντος), ψήφισαν «ΟΧΙ» στο θέμα του ψηφίσματος για το Νοσοκομείο της Δράμας που υπογράφουν 20 φορείς και 1.650 πολίτες της Δράμας, και που έφεραν προς συζήτηση στη συνεδρίαση οι συνάδελφοι Ηλιόπουλος και Καγκελίδης. Σαφώς και ψήφισα «ΝΑΙ» όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου της παράταξης Μέτιου, αλλά δυστυχώς το θέμα δεν πέρασε γιατί ήμασταν μειοψηφία».

Όπως τόνισε μάλιστα ο ίδιος, «είναι απαράδεκτο και υποκριτικό, στο πλαίσιο μιας ανούσιας “κομματικής πειθαρχίας” να μην μπορούμε να υψώσουμε το πολιτικό μας ανάστημα για τα συμφέροντα του τόπου μας. Κρίμα για τους Δραμινούς συναδέλφους της συμπολίτευσης, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας ήταν και γιατρός στο νοσοκομείο, που έχασαν μια ευκαιρία να δείξουν έμπρακτα και ουσιαστικά ότι δεν τους ενδιαφέρει η θεσούλα και η αντιμισθία, αλλά συμπαραστέκονται στο φλέγον αυτό θέμα που απασχολεί ολόκληρη τη δραμινή κοινωνία!»