Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε αρκετές νεφώσεις. Νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες όπως και το βράδυ. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις αναμένονται αύριο Τετάρτη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 25ο C το μεσημέρι το ανώτερο. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και γενικά καθαρός καιρός το βράδυ. Ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι τους 27ο C το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Λίγες νεφώσεις το πρωί της Παρασκευής και παροδική ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι πιο καθαρός, όπως και το απόγεμα. Αραιές νεφώσεις το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 10ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 25ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 82% – 37% – 86%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Α το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, ενώ συγκέντρωση νεφώσεων θα έχουμε από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία στους 23ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Συννεφιά από το πρωί της Τετάρτης αύριο, με ενδεχόμενη ασθενή βροχόπτωση πριν από το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια στη συνέχεια για το απόγευμα, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει μέχρι τους 24ο C. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 6ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 23ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 14ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 10ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 67% – 37% – 93%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου. Αρκετές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, οι οποίες θα επικρατήσουν και τις βραδινές ώρες. Παροδική ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις από το πρωί της Τετάρτης αύριο, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 24ο C το μεσημέρι. Πιο καθαρός ο καιρός το απόγευμα και το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 23ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 13ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 65% – 38% – 92%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Δ αργότερα 2 μπφ.