Home > Αθλητικά > Χρυσά μετάλλια για την Δραμινή αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρόλλερσκι

Χρυσά μετάλλια για την Δραμινή αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρόλλερσκι

Χρυσά μετάλλια για την Δραμινή

αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου

στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρόλλερσκι

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα ρόλλερσκι στο Ανήλιο Μετσόβου το διάστημα 5 και 6 Οκτωβρίου. Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν στα δυσκολότερα και πιο επίπονα αγωνίσματα του αθλήματος, με υψομετρικές διαφορές έως και 516 μ, και έλαβαν τα εύσημα για τις σπουδαίες εμφανίσεις τους.

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ με κλασική τεχνική ο Απόστολος Αγγέλης και η Δραμινή  αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου ήταν οι μεγάλοι νικητές στις κατηγορίες αντρών και γυναικών αντίστοιχα. Στη βάθρο των νικητών των αντρών ανέβηκαν, επίσης, οι Νικόλαος Τσουρέκας (ασημένιο) και Ιωάννης Καραμίχος (χάλκινο). Στις γυναίκες τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Βουλή Λαδοπούλου και την τρίτη η Νεφέλη Τίτα.

Στο αγώνισμα των 2,5 χλμ με κλασική τεχνική, στους Παίδες ο Βασίλειος Τσουρέκας κέρδισε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο από τον δεύτερο Αναστάσιο Νάκα, ενώ το χάλκινο κέρδισε ο Γιώργος Γιαννουλάκης. Στις κορασίδες, στο ίδιο αγώνισμα, νικήτρια με σπουδαία επίδοση ήταν η Ευδοκία Βεληβάση, ενώ το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν οι Βασιλική Μπίσα και Ανναλένα Φάφαλη αντίστοιχα.

Τη δεύτερη ημέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάβασης με ελεύθερη τεχνική, στο αγώνισμα των 6 χλμ, οι Απόστολος Αγγέλης και Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στις κατηγορίες αντρών και γυναικών. Στους εφήβους και νεανίδες πρώτευσαν οι Κωνσταντίνος Μέτσιος και Χριστίνα Ρόζα αντίστοιχα.

Στις παιδικές κατηγορίες το χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι Βασίλειος Τσουρέκας και Ευδοκία Βεληβάση, ενώ τα ασημένια και χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι Αναστάσιος Νάκας και Γιώργος Γιαννουλάκης  Βασιλική Μπίσα και Ανναλένα Φάφαλη στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων αντίστοιχα.

Στους παμπαίδες και παγκορασίδες νικητές αναδείχτηκαν οι Νικόλαος Φάφαλης και Ερμιόνη Παπούλια.