Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Παροδική ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Παροδική ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Παροδική ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Παροδική ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Πύκνωση νεφώσεων προς το μεσημέρι, με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης. Η θερμοκρασία στους 25ο C το ανώτερο. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα και γενικά ήπιος καιρός το βράδυ. Λίγες νεφώσεις από το πρωί αύριο Πέμπτη στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε ηλιοφάνεια. Άνοδος της θερμοκρασίας το μεσημέρι στους 27ο C. Καλός καιρός τις βραδινές ώρες. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις από το πρωί της Παρασκευής με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 28ο C το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα και λιγότερες το βράδυ. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις αναμένονται το πρωί του Σαββάτου με ασθενείς βροχές πριν από το μεσημέρι και πιθανές καταιγίδες το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα πέσει στους 25ο C το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 11ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 25ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 16ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 98% – 33% – 82%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στο Νευροκόπι. Πιθανή έντονη βροχόπτωση το μεσημέρι με το θερμόμετρο να δείχνει 24ο C. Βελτίωση του καιρού το απόγευμα με ηλιοφάνεια. Καθαρός καιρός τις πρώτες βραδινές ώρες και πολλές νεφώσεις προς το ξημέρωμα. Συννεφιά η οποία προς το μεσημέρι θα διαλυθεί και θα έχουμε ηλιοφάνεια, αύριο Πέμπτη στην περιοχή. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 26 C το μεσημέρι. Καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 6ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 12ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 10ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 75% – 36% – 77%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου. Πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και γενικά καλός καιρός το βράδυ. Λίγες νεφώσεις από το πρωί της Πέμπτης αύριο, ενώ σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα έχουμε ηλιοφάνεια. Το θερμόμετρο θα δείξει 24ο C το μεσημέρι. Καλός καιρός το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 14ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 91% – 43% – 39%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.