Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Καιρός με λίγες νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα αγγίξει τους 27ο C το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα οι νεφώσεις θα υποχωρήσουν. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις αναμένονται αύριο Παρασκευή, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερά στα ίδια επίπεδα. Λίγες αριές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια το πρωί του Σαββάτου και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τον υδράργυρο να παραμένει στους 27ο C, το μεσημέρι. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση μέχρι και τους 24ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 12ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 27ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 18ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 16ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 98% – 39% – 79%. Άνεμοι ΝΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Αρκετές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 25ο C το μεσημέρι. Υποχώρηση της συννεφιάς το απόγευμα και γενικά καλός καιρός το βράδυ. Λίγες νεφώσεις από το πρωί αύριο Παρασκευή στην περιοχή με παροδική ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία στους 26ο C το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ και πιθανή ασθενή βροχόπτωση προς το ξημέρωμα. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια το πρωί του Σα βάτου, όπως και την Κυριακή με τη θερμοκρασία να παραμένει στους 25ο C το ανώτερο.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 25ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 15ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 12ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 72% – 42% – 89%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Δ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Λίγες αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου. Περισσότερη ηλιοφάνεια το απόγευμα και γενικά καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Αραιές νεφώσεις οι οποίες προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν, αύριο Παρασκευή, ενώ ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 26ο C. Αρκετές νεφώσεις και το βράδυ.  Αρκετές νεφώσεις από το πρωί του Σαββάτου, οι οποίες θα συνοδευτούν από ασθενείς βροχοπτώσεις στην περιοχή. Παροδική ηλιοφάνεια το μεσημέρι και νεφελώδης καιρός με βροχές για το βράδυ. Η θερμοκρασία στους 25ο C το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 10ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 16ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 15ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 72% – 46% – 94%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.