Home > Νέα > Η 1η Συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας Εργασίας του ΠΣΕΚ ΑΜΘ

Η 1η Συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας Εργασίας του ΠΣΕΚ ΑΜΘ

Η 1η Συνάντηση της Συμβουλευτικής

Ομάδας Εργασίας του ΠΣΕΚ ΑΜΘ

 

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας Εργασίας (ΣΟΕ) της προτεραιότητας Μεταφορές-Εφοδιαστική Αλυσίδα (ΜΕΑ) του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ.

Σκοπός της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ήταν η εισαγωγή και αρχική ενημέρωση των μελών αφενός για το ρόλο των Συμβουλευτικών Ομάδων Εργασίας στην ανάδειξη των κύριων σημείων των αλυσίδων αξίας που συνθέτουν τον τομέα προτεραιότητας ΜΕΑ και αφετέρου η παρουσίαση και η κατανόηση της μεθοδολογίας που πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλα τα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Παρουσιάστηκε η διαδικασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης και τα ζητούμενα αποτελέσματα αυτής, η μεθοδολογία υλοποίησης της διαδικασίας της επιχειρηματικής ανακάλυψης, ο τρόπος διαχείρισης των εγγράφων και της γνώσης που παράγεται εντός των ομάδων και η η πρώτη έκδοση του σχεδίου κείμενου βάσης του τομέα ΜΕΑ.

Αποφασίστηκε τα μέλη να εμπλουτίσουν το κείμενο βάσης και οι εισροές τους να αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο της επόμενης συνάντησης της ομάδας που προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024.