Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια σήμερα, νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αύριο στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια σήμερα, νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αύριο στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Ηλιοφάνεια σήμερα, νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αύριο στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Ηλιοφάνεια αναμένεται από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά, με τον υδράργυρο να αγγίζει και τους 25ο C το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν περισσότερο αργότερα το βράδυ. Απότομη αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Πέμπτη. Από τις πρωινές ώρες αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 20ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Λίγες αραιές νεφώσεις το πρωί της Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 19ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 18ο C. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα και καθαρός καιρός το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 25ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 17ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 14ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 80% – 28% – 77%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 24ο C το ανώτερο. Λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα που όμως θα πυκνώσουν αργότερα το βράδυ.  Αρκετές νεφώσεις από το πρωί της Πέμπτης αύριο στην περιοχή, με πτώση της θερμοκρασίας στους 20ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Συννεφιά και παροδική ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες της Παρασκευής και ηλιοφάνεια στη συνέχεια, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει το ανώτερο 19ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 24ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 14ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 13ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 72% – 33% – 87%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 22ο C το μεσημέρι. Λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις από το ξημέρωμα της Πέμπτης αύριο, οι οποίες θα επικρατήσουν στην περιοχή το απόγευμα και το βράδυ. Η θερμοκρασία στους 18ο C το ανώτερο. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια την Παρασκευή με τη θερμοκρασία να βρίσκεται τους 18ο C το ανώτερο το μεσημέρι.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 10ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 22ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 13ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 11ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 64% – 34% – 84%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και N αργότερα 2 μπφ.