Home > Αθλητικά > Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ενισχύει την αγωνιστική του ομάδα με σκοπό να οδηγήσει και πάλι ψηλά τη Δραμινή κολύμβηση

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ενισχύει την αγωνιστική του ομάδα με σκοπό να οδηγήσει και πάλι ψηλά τη Δραμινή κολύμβηση

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας

ενισχύει την αγωνιστική του ομάδα με σκοπό

να οδηγήσει και πάλι ψηλά τη Δραμινή κολύμβηση

 

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ανακοίνωσε τέσσερις συν μια μεταγραφές με σκοπό, όπως αναφέρει, να οδηγήσει και πάλι ψηλά τη Δραμινή κολύμβηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΟΔ έχει ως εξής: «Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ανακοινώνει με χαρά την ένταξη στο δυναμικό του των  Ζαμπακλή Μαργαρίτη (2008), Κοντού Κωνσταντίνου (2008) και  Μητριτζάκη Άγγελου (2008) και οι τρείς από την ομάδα του Πανσερραικού.

Τον  Κυριακίδη Ιωάννη (2008) από τον Κ.Ο. Νέας Ορεστιάδας «ΝΗΡΕΑΣ», τον  Μουτουσίδη Νικόλαου-Κωνσταντίνου (2007) από τον Κ.Ο. Ξάνθης, και τον  Κολυμπάση Σπυρίδωνα (2008) από τον Ν.Ο.Β. Αργοναύτες.

Οι κινήσεις αυτές αποσκοπούν στην ενίσχυση της αγωνιστικής μας ομάδας στην κατηγορία των Εφήβων και δείχνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αθλητές και οι οικογένειες τους στο σύλλογό μας, ο οποίος παρά τις δυσκολίες των 4 χρόνων κατάφερε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Αναγνωρίζουν τη συστηματική δουλειά που γίνεται, κάτι που θα τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους!

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, ενόψει της λειτουργίας του νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου, δυναμώνει μέρα με τη μέρα εντάσσοντας στην ομάδα μας ταλαντούχους αθλητές, για να οδηγήσει και πάλι ψηλά τη Δραμινή κολύμβηση ως ο μοναδικός άξιος εκπρόσωπος του αθλήματος στην πόλη μας.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι ένα  «δικό μας παιδί» ο Μπανιώτης Γιώργος επιστρέφει στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας, ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της ομάδας μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν! Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας».

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΠΙΣΙΝΑΣ 25μ.
Ξεκινούν και οι υποχρεώσεις για το Αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου ΚΟΔ το οποίο με 9 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος στον 1ο Αγώνα Επιδόσεων σε πισίνα 25μ. που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2024.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ζαμπακλή Μαργαρίτη, Κοκκίνη Μανώλη, Κολόζο Μάριο, Κοντό Κωνσταντίνο, Μητριτζάκη Άγγελο, Παρωτίδου Χριστίνα, Τερνεκτσή Θανάση, Τσιόκα Ραφαέλα και Χατζηπαναγιώτου Βαγγέλη. Μαζί τους ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κ. Στέργιος Συλαίος.