Home > νέα > Ξεκινούν τη Δευτέρα τα γυρίσματα της ταινίας στο Βώλακα με τους Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Έβανς, Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ κ.α.

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα γυρίσματα της ταινίας στο Βώλακα με τους Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Έβανς, Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ κ.α.

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα γυρίσματα της ταινίας

στο Βώλακα με τους Άνια Τέιλορ-Τζόι,

Κρις Έβανς, Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ κ.α.

 

ΣΤΟ ΒΩΛΑΚΑ βρίσκεται ήδη όλη η ομάδα παραγωγής για τη νέα ταινία του ελληνογάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, ξεκινούν πλέον τα γυρίσματα στην περιοχή.

Όπως ήδη έχει δημοσιεύσει ο «Π.Τ.», στην ταινία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα, όπως η Anya Taylor-Joy, καθώς και οι Chris Evans, Salma Hayek, Vincent Cassel, Sam Richardson  και άλλοι.

Το σενάριο της ταινίας είναι του σκηνοθέτη Ρ. Γαβρά που συνέγραψε με τον Γουίλ Άρμπερυ, συγγραφέα και παραγωγό στο Succession.

Σε γενικό επίπεδο, το σενάριο αφορά σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, το οποίο δέχεται επιδρομή από μια βίαιη ομάδα ριζοσπαστών σε μια μυστικιστική αναζήτηση για να εκπληρώσει μια προφητεία. Στο σύνολό της πάντως η ταινία που έχει τίτλο Sacrifice, με κεντρικό της θέμα την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτό που μέχρι σήμερα είναι γνωστό, είναι ότι πολλές σκηνές θα γυριστούν σε κάποιο λατομείο στην περιοχή του Βώλακα, όπου αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το στήσιμο των σκηνικών, ενώ κάποιες άλλες σκηνές θα γυριστούν και στο δρόμο που οδηγεί στο Φαλακρό.

Ο Ρομέν Γαβράς είναι Γάλλος σκηνοθέτης και υιός του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία των βίντεο του M.I.A. “Bad Girls” και “Born Free”, του Kanye West και του Jay-Z “No Church in the Wild” και του βίντεο του Jamie xx “Gosh”. Σκηνοθέτησε επίσης το «Stress» του Justice.