Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε Νευροκόπι και Παρανέστι – Ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε Νευροκόπι και Παρανέστι – Ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε Νευροκόπι και Παρανέστι – Ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή

Για άλλη μια φορά, το Νευροκόπι αλλά και το Παρανέστι «πέτυχαν» την πρωτιά στις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου, σε όλο το λεκανοπέδιο σημειώθηκαν για άλλη μια φορά οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα, στο Οχυρό Νευροκοπίου -3,4ο C, στο Παρανέστι -1,6ο C, στο Νευροκόπι -1,4ο C και Περιθώρι Νευροκοπίου -0,9ο C.

Χαμηλές θερμοκρασίες ναι μεν αλλά… χωρίς βροχές μέχρι στιγμής, ελπίζοντας ότι θα έχουμε τουλάχιστον χιόνια, ώστε να γεμίσουν οι ταμιευτήρες της περιοχής!

 

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 19ο C το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με  ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Τρίτη στην περιοχή με το θερμόμετρο να ανεβαίνει το μεσημέρι ακόμα και στους 20ο C. Καθαρός  καιρός το απόγευμα και το βράδυ, όπου οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν τους 4ο C τα ξημερώματα. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται και την Τετάρτη με τον υδράργυρο να παραμένει ψηλά για την εποχή το μεσημέρι στους 21ο C. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 4ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 19ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 12ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 9ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 66% – 31% – 86%. Άνεμοι Α το πρωί 2 μπφ., Δ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Με το θερμόμετρο να δείχνει -1ο C σήμερα τα ξημερώματα, ανοίγει η μέρα στην περιοχή του Νευροκόπι, ενώ γενικά θα έχουμε ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα αγγίξει και τους 18ο C το ανώτερο, ενώ θα έχουμε λίγες νεφώσεις που θα επικρατήσουν τα απόγευμα. Γενικά καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί της Τρίτης αύριο, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 20ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Καθαρός καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες τις ώρες πριν από το ξημέρωμα γύρω από το 0ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 1ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 19ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 8ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 67% – 35% – 92%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Με το θερμόμετρο να δείχνει -1ο C τα ξημερώματα, ανοίγει σήμερα η μέρα και στην περιοχή του Παρανεστίου. Γενικά θα έχουμε ηλιοφάνεια στην περιοχή με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει το ανώτερο τους 18ο C. Καθαρός καιρός το βράδυ και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες πριν από το ξημέρωμα. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αύριο Τρίτη, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 19ο C το μεσημέρι. Καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ, όπου και πάλι θα σημειωθούν θερμοκρασίας γύρω από τους 0ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 0ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 18ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 7ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 3ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 51% – 34% – 80%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.